Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cudowne nowinyWitam kochane
Byłam u lekarza jest 5tc i 1d ciazy teraz trzeba czekać do 7 tygodnia na usg oby wszystko się dobrze rozwijało i rosło
Trzymam nadal kciuki za was wszystkie [emoji847]
zdrowenka dla wasWitam kochane
Byłam u lekarza jest 5tc i 1d ciazy teraz trzeba czekać do 7 tygodnia na usg oby wszystko się dobrze rozwijało i rosło
Trzymam nadal kciuki za was wszystkie [emoji847]
Wg mnie dobryKochane, czy progesteron 19,06 ng/ml w 24 dc to dobry wynik pod kątem owu i planowania?To wynik 7 dni po owu i 7 dni przed @.
Super!! Dzięki <3 W takim razie czekamyWg mnie dobryja ostatnio 7dni po owu miałam 19,5 i lekarz rzekł mi: nic tylko zachodzić w ciążę
To czekanie w drugiej połowie cyklu jest najgorszeSuper!! Dzięki <3 W takim razie czekamyNa razie nic innego nie pozostaje
![]()
Ja i tak już sobie odpuściłamTo czekanie w drugiej połowie cyklu jest najgorsze![]()
Bardzo dobre podejście, dobrze jest mieć zająć czymś głowę. 3mam kciuki zatem!Ja i tak już sobie odpuściłamZajęłam się czymś innym i spełniam swoje marzenia
Ale zaczęło mi bardziej zależeć na zdrowiu, zmieniłam lekarza i powiedział żeby powtórzyć wszystkie badania i może uda się zredukować a potem całkowicie odstawić leki na stwierdzone PCOS, bo... Możliwe, że PCOS nigdy nie miałam, a miałam tylko wahania hormonalne! Także jestem mega podekscytowana, bo na razie wyniki są super i ten progesteron chyba wskazuje, że można spróbować odstawiać Duphaston
![]()
![]()
![]()