Też czekam na tą ulgęTeż mam nadal problemy z jedzeniem i uciskiem. Niedługo powinno zelżeć bo dziecko zacznie się ustawiać w kanał rodny.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też czekam na tą ulgęTeż mam nadal problemy z jedzeniem i uciskiem. Niedługo powinno zelżeć bo dziecko zacznie się ustawiać w kanał rodny.
Mnie dusi po nocach ale dla odmiany jak zejdzie na dół to znów zacznie się sikanieTeż czekam na tą ulgęAni jeść, ani spać, już nawet z chodzeniem po domu mam problem. I przez to mam wrażenie że cały czas zrzędzę. To znaczy to nie wrażenie, tylko tak jest.
Mam znajomą z byłej pracy która w 34tc się dowiedziała.. Dwa tygodnie później urodziła.Ten program zawsze mnie powala na łopatki. Jak to można nie wiedzieć, że jest się w ciąży. Ostatnio natknelam się jak babeczka urodziła w 9 mies dziecko 4 kg i nie była jakaś mega otyla, żeby nie czuła ruchów itd
A na kiedy dziewczyny miały terminy? Mocno przed czasem?Już dwóch chłopców na świecieciekawe kto następny.
obydwie 01.01A na kiedy dziewczyny miały terminy? Mocno przed czasem?
To z moim terminem na 4/01 chyba muszę już czekaćobydwie 01.01