Vilde
Fanka BB :)
Dzisiaj to tak bardziej dla sportu ten testNo to niezła cena nie ma co. A nóż wyjdzie ciąża i będzie to dobrze zainwestowane 120 zł![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj to tak bardziej dla sportu ten testNo to niezła cena nie ma co. A nóż wyjdzie ciąża i będzie to dobrze zainwestowane 120 zł![]()
Jak nie ma @ to trzeba mieć nadziejęPierwsze. Niestety.
Jak nie ma @ to trzeba mieć nadziejęJa dalej mam
![]()
A ja mam ból głowy od 4-5 dni i do tego mam fale gorąca :\No niby tak. Ale już dzisiaj zaczyna mnie modlić więc pewnie okres się zbliża. Zawsze tak mam przed @. Jak tylko dostanę bólu głowy, to znaczy że na następny dzień będzie okres. U mnie to taki rytuał [emoji23]
który masz dziś dc?No niby tak. Ale już dzisiaj zaczyna mnie modlić więc pewnie okres się zbliża. Zawsze tak mam przed @. Jak tylko dostanę bólu głowy, to znaczy że na następny dzień będzie okres. U mnie to taki rytuał [emoji23]
Mam podobne podejścieMówisz o paskowych? mnie też się nie podobają, takie byle co. Nie bardzo by mi się uśmiechało takie coś trzymać na pamiątkę![]()
A ja głupia kupiłam 4 w biedzie bo były po 99 gr.Mam podobne podejście![]()
który masz dziś dc?
Na pewno się nie zmarnująA ja głupia kupiłam 4 w biedzie bo były po 99 gr.![]()
A ja mam ból głowy od 4-5 dni i do tego mam fale gorąca :\