I po jakim czasie ?Czy tu widac jakis cien cienia kreski?![]()
reklama
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Mam to samo, I sutki takie jakby "leniwe" - aż się dziś zaczęłam zastanawiać czy rozstępów nie będzie za chwilę, jak takie tempo puchniecia mam. Czym się tu nasmarowac, żeby się uchronić od rozstępów. Macie jakieś doświadczenie?
Ja smarowałam się masłem Palmersa i ani jednego rozstepu nie mam, a jestem szczupła rozm.36, a brzuch miałam gigantyczny. Smarowałam się po prysznicu od ok 3 miesiąca ciąży do końca
ElaStyczna
25.. ale robilam 10 i niby tez cien jakis widzeA ja widzę!!! ♥ Jaka czułość?

ForgetMeeNot
Czy tu widac jakis cien cienia kreski?![]()
A ja widzę [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Pokaż tą 1025.. ale robilam 10 i niby tez cien jakis widzewiec sobie chyba wkrecam
ElaStyczna
No wiadomo ze nie po 5 minI po jakim czasie ?

Ile masz dni mniej więcej po owulacji?No wiadomo ze nie po 5 minPo godzinie jak troche wysechl to zrobilam zdj i caly czas sie modlilam nad nim.. tak wiem, ze sie wtedy nie liczy..
Spoko, ja właśnie mój wygrzebałam z kosza i się przyglądamNo wiadomo ze nie po 5 minPo godzinie jak troche wysechl to zrobilam zdj i caly czas sie modlilam nad nim.. tak wiem, ze sie wtedy nie liczy..

ElaStyczna
14 dni.. bylam na monitoringu i odczulam ja bolesnieIle masz dni mniej więcej po owulacji?
reklama
ElaStyczna
Zdjecia robilam z lampa wiec moze po prostu przeswietlilam te kreski gdzie fabrycznie maja byc :/Pokaż tą 10
Załączniki