Verona26
Fanka BB :)
Mija bardzo Ale to bardzo slabiutka
Znowu krechy jak miłopodoba mi się taka końcówka roku [emoji3531]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znowu krechy jak miłopodoba mi się taka końcówka roku [emoji3531]
A jakie to są "chińczyki"?A idź na spacer po RossmannkaAlbo inny konkretniejszy
Bo te Twoje "chińczyki" mocno optymistycznie wyglądają
![]()
Dziewczyny, skąd i jakiej firmy macie testy owulacyjne?Haha myslalam, ze tylko ja przez caly miesiac kleje sobie zeszycik![]()
Ja mam wlasnie te z allegro w rozowo-bialych opakowaniach ja akurat kupilam 2x30 szt plus iles tam gratis hcgDziewczyny, skąd i jakiej firmy macie testy owulacyjne?
Też chińczyk ale owulacyjne jeszcze dają radę choć w tym cyklu przez tydzień były pozytywne aż się nie skończyłyA jakie to są "chińczyki"?Bo serio nie wiem... Testy owu z allegro w pakiecie po 50 szt. to też chińczyki? Ufać im czy nie ufać?
U mnie najlepiej sprawdzały się strumieniowe Facelle albo te z Domowego LaboratoriumDziewczyny, skąd i jakiej firmy macie testy owulacyjne?
U mnie najlepiej sprawdzały się strumieniowe Facelle albo te z Domowego Laboratorium![]()
U mnie najlepiej sprawdzały się strumieniowe Facelle albo te z Domowego Laboratorium![]()
O o, dokładnie te mam! Śluz plodny a bladziochy same wychodząJa tez szaleje poki co ba domowym laboratorium i czekam na chyba „chinczyki”
O takie:
Zobacz ofertę: Testy owulacyjne HORIEN MEDICAL opakowanie 30szt. Link do: Testy owulacyjne HORIEN MEDICAL opakowanie 30szt.