reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mnie to szczerze mowiac az nosi :) czemu to nie moze byc wiadome z dnia na dzien :) wydaje mi sie ze owu byla na swieta a zaraz sylwester i czlowiek by wiedzial co ze soba zrobic. Dzis rano mialam kilka witek krwi na wkladce a do @ cholera wie ile.... Nawet nie wiem czy cos brac bo mnie cos rozklada. Ajj ciezkie te nasze babskie życie :) jutro wyjezdzamy do przyjaciol wiec dzis zapasy testow zrobilam, bo najwcześniej to chyba u nich zrobie. Ajj korci korci...
Pozdrawiam was goraco w ten chlodny wieczor :)

reklama
No to Ci się wciela... Już masz po testach [emoji57] Ja chwilowo się załamalam Ale teraz patrzę na ta moja kreseczek i jest piękna! Mam nadzieję tylko że będzie ciemniala [emoji16] Trochę się ten papierek przebarwil i zdjęcia nie nie zrobić bo cień pada Ale na żywo jak talala! [emoji33]
Nie bylam dzis po test bo za dlugo sie zbieralismy... mowie do męża że jutro sie przejade na zakupy na sylwestra i td i mialam zakupic testy... a teściowa, ze ona pojedzie ze mna.. super

No to Ci się wciela... Już masz po testach [emoji57] Ja chwilowo się załamalam Ale teraz patrzę na ta moja kreseczek i jest piękna! Mam nadzieję tylko że będzie ciemniala [emoji16] Trochę się ten papierek przebarwil i zdjęcia nie nie zrobić bo cień pada Ale na żywo jak talala! [emoji33]
To na pewno Ciążą! 😍😍😍😍Gratulacje Kochana

Ja do sylwestra muszę mieć wyniki bety ! Bo nie wiem czy mogę coś pić czy nie w TEGO sylwka [emoji23][emoji16]
Mnie to szczerze mowiac az nosi :) czemu to nie moze byc wiadome z dnia na dzien :) wydaje mi sie ze owu byla na swieta a zaraz sylwester i czlowiek by wiedzial co ze soba zrobic. Dzis rano mialam kilka witek krwi na wkladce a do @ cholera wie ile.... Nawet nie wiem czy cos brac bo mnie cos rozklada. Ajj ciezkie te nasze babskie życie :)
Pozdrawiam was goraco w ten chlodny wieczor :)

Chciałam wam pokazać Ale nie wiem czy będziecie widzieć bo to pole się rozlało trochę z boku nie wiem czemu, choć na początku było białe i widoczna kreska, teraz jest widoczna kreska jakby trochę zalana Ale na żywo wygląda inaczej
To na pewno Ciążą! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Gratulacje Kochana
Wstawiam czarno białe bo lepiej widać ta kreska i to polo różowe się nie rzuca w oczy
20191229_185338.jpeg

Chciałam wam pokazać Ale nie wiem czy będziecie widzieć bo to pole się rozlało trochę z boku nie wiem czemu, choć na początku było białe i widoczna kreska, teraz jest widoczna kreska jakby trochę zalana Ale na żywo wygląda inaczej Wstawiam czarno białe bo lepiej widać ta kreska i to polo różowe się nie rzuca w oczyZobacz załącznik 1061965

Na moje slepe oko ja tam widze cos :) gratulacje :)

reklama
Do góry