Ja dzisiaj poszłam na betę rano wyniki. zrobiłam ja nie dlatego że czuje że jestem w ciąży tylko dla psychicznego spokoju. Bo czuję że fiksuje... Od następnego miesiąca muszę skupić swoją uwagę na czymś innym. Nie wiem może zapisze się na siłownię. Bo z nerwami nie daje rady :/
reklama
Verona26
Fanka BB :)
Ja chyba też tak zrobię. I w następnym cyklu danych durnych testów. Tylko jak okres będzie się spoznial robita tylko i wyłącznie. Teraz jak do czwartku nie dostanę@ robię bete właśnie dla świętego spokoju [emoji4]
Ja dzisiaj poszłam na betę rano wyniki. zrobiłam ja nie dlatego że czuje że jestem w ciąży tylko dla psychicznego spokoju. Bo czuję że fiksuje... Od następnego miesiąca muszę skupić swoją uwagę na czymś innym. Nie wiem może zapisze się na siłownię. Bo z nerwami nie daje rady :/
@Verona26 Jak chcesz mieć pewność że jesteś w ciąży to weź urlop an zadanie i idź do laboratorium.Ja chyba też tak zrobię. I w następnym cyklu danych durnych testów. Tylko jak okres będzie się spoznial robita tylko i wyłącznie. Teraz jak do czwartku nie dostanę@ robię bete właśnie dla świętego spokoju [emoji4]
Przykro mi to pisać, ale nie nakręcaj się tak czarno-białymi zdjęciami z podkręconym kontrastem. Wydaje mi się, choć pewności nie mam bo się nigdy tym nie interesowałam, ale wydaje mi się że na Twoich zdjęciach widać miejsce próby, tzn na teście jest kreska, która jest nasączona jakąś substancją, która reaguje z hcg z moczu i się barwi. [emoji22][emoji22][emoji22]
budkaa
@Verona26 Ja wgl nie kumam po co robic testy po wypiciu miliona herbat i kawy
I na testy sie patrzy normalnie a nie robi sie kontrasty..
wiem ze baaardzo chcesz ale jak nie wyjdzie a to pierwszy cykl to Ty serio na łeb dostaniesz jak to potrwa wiecej cykli
Trzymam kciuki za betke oczywiscie !

I na testy sie patrzy normalnie a nie robi sie kontrasty..
wiem ze baaardzo chcesz ale jak nie wyjdzie a to pierwszy cykl to Ty serio na łeb dostaniesz jak to potrwa wiecej cykli

Trzymam kciuki za betke oczywiscie !
Daraa_94
Czyli sylwester bez %[emoji1787] gratuluję [emoji3531]Bhcg 45![]()
Graaaatulacje
ile cykli się staraliscie?
Bhcg 45![]()
Wesoła_Aga
Same tu testujące a na owulacje to tylko ja czekam hihi
reklama