Nie tylko Ty, nie tylko TySame tu testujące a na owulacje to tylko ja czekam hihi
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
No już myślałam, że tylko ja. U mnie pęcherzyk 12 mm owulacja ma przyjść w piątek. U mnie 24 dniowe cykle póki co.
Możesz nie mieć w ogóle owulacji jak ja w pierwszym cyklu albo i dłużej, dostałam okres po 30 dniach, teraz mam drugi cykl i 33 dzień.To ja wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę i mam nadzieję, że w tym cyklu już będzie owulacjaTylko nie mam pojęcia jak się liczy taki pierwszy cykl po odstawieniu, skoro to nie okres, tylko krwawienie z odstawienia..
Moja też tak powiedziala, że najlepiej mniej niż 3. Hormony wszystkie mam ok, co to jest IH?A sprawdzalas resztę? Mam 28 lat robolam badania w maju i mialam i amh mialam 6,03 ale jeden gin powiedzial ze jest ok, moja nowa gin powiedziala ze musimy zbadac lh i fsh i podamy diagnozę... czytalam ze najlepiej jak amh jest ponizej 3, i tak tez mówiła moja Gin
martini87
Nigdy nie robilam tego badania. A co do tego, o czym pisałaś o Twoich przejściach to doskonałe Cię rozumiem. To jest moje 3. poronienie i o każdym pamiętam, jeśli chodzi o to obecne to jest świeża sprawa więc inaczej jeszcze do tego podchodzę ale jeśli chodzi o te wcześniejsze to wspomnienia czasem wracają i łezka się w oku kręci. A w którym byłaś tygodniu ciąży jak ją straciłaś?Byłam dziś zrobić badanie rezerwy jajeczek AMH. Ciekawe co wyjdzie... robiła któraś z was?
Aklime
Dziękuje za wszystkie Gratulacje, polubienia itd, jestescie Kochane ,❤ mam nadzieje, ze u nas wszystko bedzie dobrze w nowym roku powtorze przyrost bety
Mąż szczęśliwy, mowił, że też czuł ze teraz nam sie udalo 
Trzymam kciuki za resztę Staraczek alby ujrzały II piekne kreseczki oraz za spokojne ciąże ❤❤

Trzymam kciuki za resztę Staraczek alby ujrzały II piekne kreseczki oraz za spokojne ciąże ❤❤

ForgetMeeNot
ForgetMeeNot
reklama
ForgetMeeNot
A u mnie kolejny dzień test owu pozytywny... dziś 32dc. Mam test na jutro. Jak nam się udało w tym cyklu to padnę normalnie...