reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Mamy maly postep. Jesc nadal nie chce ale postawilam butle z piciem na jej macie, patrze a ona sie lapie za butle i do buzi. Tyle, ze bylo tam tylko 60ml i nie umiala na siedzaco tak mocno przechylic by jej lecialo, wiec wzielam ja na kolana i dalam pic. Kiedy myslalam, ze juz sie napila odstawilam butle na ławę, a ona znowu wstała podeszła do ławy i wzieła butlę i dalej ładuje do buzi. Wiec znowu ja wzielam i sie napiła. Czyli mamy 60ml wody wypite. Natomiast do herbaty w kubeczku z ktorego sobie popija dosypalam smecty i skubana nie chce juz ruszyc :no:

A do tego ja coraz czesciej odwiedzam kibelek :eek:

reklama
Dzień dobry
Poczytałam wcześniejsze posty i widzę, że dzieciaczki chorują.
Agutek wy już na pewno macie dosyć. Współczuję i życzę szybkiej poprawy.
Moja biegunki nie miała (odpukać..) ale widzę, że to poważna sprawa. Zapisałam już wasze rady.

Dzien dobry po dlugiej przerwie:-)
widze, ze tu same chorobska:-(Olivcia tez zakatarzona okropnie...
zdrowka dla wszystkich marcowych dzieci i mam:tak::-)

my bylismy prawie caly grudzien w Polsce:-) bylo cudnie - Swieta z rodzina po raz pierwszy od chyba trzech lat...

teraz z kolei wielkie pakowanie bo w sobote sie przeprowadzamy (jak co roku ostatnio:baffled:), wiec odezwe sie pewnie jak nam zaloza internet w nowym mieszkanku
mam nadzieje, ze wtedy powroce juz do was na stale:-)

A My już po wizycie księży (było ich dwóch) :-) Córcia dostała obrazek, który od razu oskładała na mniejsze kwadraciki :-D Myślałam, że będzie się bała sutanny, ale było inaczej - bardzo była zaciekawiona co to takiego. Jak ksiądz odmawiał modlitwę to córcia razem z nim :-D Przyszedł do nas ksiądz, który udzielał Nam ślubu i chrzcił Wiktorię. Pytał się czy dobrze ją ochrzcił, czy nic nie spaprał :-D Powiedziałam, że zawsze mogłoby być lepiej :-D

Spi dwa razy: godzinkę ok 11.00 i godzinkę ok 15.00,

i dzisiaj nie dało rady go przetrzymać, zasnał o 11.30 i spał ok 50 min i po południu drugi raz mi zaśnie,

a teraz idziemy na spacerek, na króciutki, bo zimno

to proboj go przetrzymac tak do 12 tej :tak: a po tej drzemce to juz do wieczorka :tak:ja tak robilam i teraz malenka spi tylko raz wlasnie kolo 12 lub 13tej ,a wieczorkiem ja klade o 19:30 i spi ladnie :tak:;-)

reklama
My już dzisiaj po spacerku bo jest w miarę ciepło i wyszło słoneczko. Najgorsze było oczywiście zbieranie się na ten spacer :-( :baffled: Koszmar, pod tym względem mam już dość tej zimy.

Do góry