• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kosmetyki dla maluszka

Paula_94

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny :) jakie kosmetyki dla maluszka uważacie za najlepsze? I co sądzicie o kosmetykach z rossmana babydream? Używałam ich na sobie i muszę przyznać, że oliwka jest dużo lepsza jak ta z bambino i Johnsona. A Wy co myślicie?

reklama
Mój brzdąc ma problemową skórę więc dla mnie wybawieniem były kosmetyki Oillan baby.
Na temat babydream niestety nie mogę się wypowiedzieć bo do tej pory nie miałam okazji ich wypróbować - wszystko przede mną😃 z tego co czytałam to mają bardzo dobrą opinię.

Poród dopiero przede mną. Za dwa tygodnie. I zastanawiam się właśnie od jakich kosmetyków zaczynać. Mam juz komplet z babydream i z hippi. Nie chcę ich mieszać i wypróbuje je osobno. A jak z pieluszkami? Jakie najbardziej polecacie?

Ja mam kupione Hipp cala serie..czytalam ze maja bardzo dobry skład

Chusteczki mam pampers Pure
Pieluszki Premium Care..ale pewnie wsio wyjdzie po czasie czy nie beda uczulac
Jestem w 32tc..i czekamy:D

ostatnio czytałam jakieś porównanie i Dada extra care wypadły podobnie jak pampers premium a cena niższa :)
mokre chusteczki będę wypróbowywać water wipes i cheeky panda - mam nadzieję że nie śmierdzą tak jak inne

zastanawiam się nad kosmetykami sylveco , derma , 4 szpaki, hagibaby
Chusteczki cheeky panda mogę polecić, nie mają brzydkiego zapachu raczej taki delikatny ledwie wyczuwalny.

Chusteczki mam z dady. Pieluszki na początek tez. Dzieci brata uzywaly od początku i bratowa bardzo zadowolona była. Na pampersy miały uczulenie. Zastanawiam się jeszcze nad jakims dobrym pudrem do pupki. Myślałam jeszcze o kosmetykach z mixy, ale mi nie wszystkie z tej firmy służą i boję się, że Małemu też będą skórę wysuszac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry