reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2020

Dzień dobry [emoji4]
A ja nie robiłam ani jedej bety, opieram się tylko na samopoczuciu i testach.
Myślę że już poczekam do wizyty do lekarza ale tak jak Was czytam to chyba się skusze na ta bete [emoji6] i tak muszę iść do laboratorium na badania.

A jak wam się dziewczyny śpi?
Mnie ciągnie brzuch prawie cały czas A w nocy przychodzi taki moment że się kręcę z boku na bok i nie mogę spac [emoji853]
Jeśli chodzi o fizyczność mogłabym spać jak dziecko, bo nie mam kompletnie żadnych objawów, ale jeśli chodzi o psychikę to już gorzej. Strasznie się martwię...

reklama
Jeśli chodzi o fizyczność mogłabym spać jak dziecko, bo nie mam kompletnie żadnych objawów, ale jeśli chodzi o psychikę to już gorzej. Strasznie się martwię...
Nie martw się Kochana, stres w niczym nie pomoże, a tylko zaszkodzi. Niektórych rzeczy w życiu nie możemy kontrolować. Będzie dobrze, co ma nie być 😘🥰

Spie bardzo chętnie... tylko cycki ciagna... jestem juz pod labo....
Dzień dobry [emoji4]
A ja nie robiłam ani jedej bety, opieram się tylko na samopoczuciu i testach.
Myślę że już poczekam do wizyty do lekarza ale tak jak Was czytam to chyba się skusze na ta bete [emoji6] i tak muszę iść do laboratorium na badania.

A jak wam się dziewczyny śpi?
Mnie ciągnie brzuch prawie cały czas A w nocy przychodzi taki moment że się kręcę z boku na bok i nie mogę spac [emoji853]

Nie martw się Kochana, stres w niczym nie pomoże, a tylko zaszkodzi. Niektórych rzeczy w życiu nie możemy kontrolować. Będzie dobrze, co ma nie być 😘🥰
No tak. Bardziej chodzi mi o moją pracę. Dowiedziałam się wczoraj o ciąży (póki nie wiedziałam na 100% pracowałam sobie spokojnie), ześwirowałam kompletnie, boję się, że stanie się coś złego, że np się czymś w pracy zaraże i skonczy się to źle, ale nie mam na to wpływu, więc oprócz zwiększenia ostrożności chyba faktycznie nic więcej nie mogę zrobić i lepiej się nie przejmować.

Spokojnie. :*
No tak. Bardziej chodzi mi o moją pracę. Dowiedziałam się wczoraj o ciąży (póki nie wiedziałam na 100% pracowałam sobie spokojnie), ześwirowałam kompletnie, boję się, że stanie się coś złego, że np się czymś w pracy zaraże i skonczy się to źle, ale nie mam na to wpływu, więc oprócz zwiększenia ostrożności chyba faktycznie nic więcej nie mogę zrobić i lepiej się nie przejmować.