reklama
Marteczka23
Fan(ka)
Ano iście niedzielny ten klimat tu dziś
Mi dzisiaj mąż okupywał kompa
,ale wyjeżdża na 6dni jutro w trasę więc mu pozwoliłam,a mi bynajmniej oczka odpoczęły:-)
Asze llubimy kalkulatory
tylko nie llubimy takich przepisów
dla mnie te 18tyg to stanowczo za mało
i już wiem,że od razu na wychowawczy pitnę
Skaba 3mam kciuki,na pewno dasz radę i będziesz wolna"jak stonka w polu"

Mi dzisiaj mąż okupywał kompa
,ale wyjeżdża na 6dni jutro w trasę więc mu pozwoliłam,a mi bynajmniej oczka odpoczęły:-)Asze llubimy kalkulatory
tylko nie llubimy takich przepisów
dla mnie te 18tyg to stanowczo za mało
i już wiem,że od razu na wychowawczy pitnę
Skaba 3mam kciuki,na pewno dasz radę i będziesz wolna"jak stonka w polu"

mamma80
Entuzjast(k)a
Witam końcem weekendu!Ja dzisiaj padam z nóg...Wyciągnęłam męza na zakupy do Ikei i jeszcze do centrum handlowego i myślałam że po drodze urodzę.Zakończyłam wszelakie zakupy i już się do rozwiązania nigdzie nie ruszam!!Ciężko już jak nie wiem łazic po tych sklepach

Ale przynajmniej mam głowę spokojną że wszystko juz mam..
Skaba 'połamania klawiatury'-oby ci szybko poszło i z sukcesem
Dobranoc-papatki

Ale przynajmniej mam głowę spokojną że wszystko juz mam..Skaba 'połamania klawiatury'-oby ci szybko poszło i z sukcesem

Dobranoc-papatki
U nas na wsi specjalnych orkiestrowych atrakcji nie było, Milo wziął udział w występie jasełkowym, a ja wysłałam kilka smsów, bo nigdzie nie wychodziłam. Mężulo w szkole, a mnie odwiedziła kuzynka i spędziłam niedzielę na pogaduchach
Marteczka ja mam 20 tyg i też mi mało, zastanawiam się czy nie wziąć potem jeszcze chociaż pół roku wychowawczego, albo popracować na pół etatu jak się szefostwo zgodzi, bo na wychowawczym nie dostanę ani grosza...
, a jak sobie wyobrażę, że mam zostawić takie maleństwo....na tyle godzin to mnie trzęsie

Marteczka ja mam 20 tyg i też mi mało, zastanawiam się czy nie wziąć potem jeszcze chociaż pół roku wychowawczego, albo popracować na pół etatu jak się szefostwo zgodzi, bo na wychowawczym nie dostanę ani grosza...
, a jak sobie wyobrażę, że mam zostawić takie maleństwo....na tyle godzin to mnie trzęsie
mamma80
Entuzjast(k)a
Ja generalnie się tak szybko zabezpieczyłam bo jak już pisałam zaczynamy remont i nikt nie wie ile to potrwa
(znając życie dłużej niż myślę),więc generalnie potem w tym bałaganie pakować wszystko itp.itd.Wolę być w razie czego już gotowa..

(znając życie dłużej niż myślę),więc generalnie potem w tym bałaganie pakować wszystko itp.itd.Wolę być w razie czego już gotowa..skaba1
sierpień'05 marzec'08
o matko.. dziewczyny.. koleżanka z forum własnie powiedziała mi o ich kłótni na Październiku 2007 w związku z powołaniem funkcji moderatora..

jeju weszłam tam na chwilę i jestem w szoku

dziewczyny już 7 stron strawiły na wzajemnym obrzucaniu się błotem i wytykaniu dlaczego ktoś powienien lub nie powienien być moderatorem

mamo ja nie wiedziałam, ze to może budzić tyle emocji... tylko obiecajcie mi, że gdybyście nie chciały, zebym była moderatorem na tym wątku to po prostu mi powiecie.. bo ja się nad tym dłuzej nie zastanawiałam.. Ninja napisała, ze może we dwie bedzie nam raźniej - bo w razie nieobecności którejś itp. no i tyle.. a tam z tego się wywiązała ogromna afera i aż się przeraziłam..

jeju weszłam tam na chwilę i jestem w szoku

dziewczyny już 7 stron strawiły na wzajemnym obrzucaniu się błotem i wytykaniu dlaczego ktoś powienien lub nie powienien być moderatorem

mamo ja nie wiedziałam, ze to może budzić tyle emocji... tylko obiecajcie mi, że gdybyście nie chciały, zebym była moderatorem na tym wątku to po prostu mi powiecie.. bo ja się nad tym dłuzej nie zastanawiałam.. Ninja napisała, ze może we dwie bedzie nam raźniej - bo w razie nieobecności którejś itp. no i tyle.. a tam z tego się wywiązała ogromna afera i aż się przeraziłam..skaba1
sierpień'05 marzec'08
a skoro już o sprawach technicznych to podejrzałam dzisiaj listę Lutowych dzieciaczków (póki co jeszcze czysto hipotetyczną), która zrobiła kropeczka.. bardzo mi się spodobała.. ale rozmawiałam z kropeczką i zrobienie takiej listy wymaga pomocy informatycznego fachowca.. zerknijcie w wolnej chwili czy wam się podoba i jeśli zdecydujecie, że mogłybyśmy też mieć coś w tym stylu to zagadnę moich fachowców (no w końcu po tej awarii mają wobec mnie pewne długie;-);-);-))
reklama
Skaba czytam Twojego posta i oczom nie wierzę - nigdy bym nie wpadła na pomysł że o coś takiego można się pokłócić!!!!
Ja jestem bardzo zadowolona, ze Ty i Ninja jesteście naszymi moderatorami i nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń!!!!
I Ninja ma rację, ze lepiej jak jesteście we dwie bo i raźniej i zawsze jedna może uzupełniać drugą
:-)
A co do listy Kropecki to bardzo mi się podoba! oj bardzo!!!

Ja jestem bardzo zadowolona, ze Ty i Ninja jesteście naszymi moderatorami i nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń!!!!
I Ninja ma rację, ze lepiej jak jesteście we dwie bo i raźniej i zawsze jedna może uzupełniać drugą
:-)A co do listy Kropecki to bardzo mi się podoba! oj bardzo!!!