Ewarut
Fanka BB :)
Coś czuję, że będzie wesoło przy takiej gromadce [emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji848][emoji848][emoji23][emoji23][emoji23]Moi mają 10 i 6 lat [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś czuję, że będzie wesoło przy takiej gromadce [emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji848][emoji848][emoji23][emoji23][emoji23]Moi mają 10 i 6 lat [emoji16]
Teraz mi wychodzi 5/6 tydzień na dziś więc z 2/3 tygodnie będzie 8/9 tydzieńWitajgratulacje
Jak pójdziesz w 5/6 tygodniu to podejrzewam, że tydzień później będziesz się zapisywać jeszcze raz, żeby usłyszeć serduszko [emoji3590] Wcześniej pewnie niewiele zobaczysz i będzie niedosyt. Jak pójdziesz na nfz to Ci pogratulują i odeślą, przy dobrych wiatrach dostaniesz skierowanie na badania.Jak idziesz prywatnie to jakby nie było płacisz 2x za wizytę.
Ja pójdę koło 7/8 tygodnia.
Chyba że te okropne zawroty głowy się utrzymają to pójdę po skierowanie na badania kontrolne, żeby skontrolować czy wszystko ok![]()
Tak potwierdzam nie ma co iść szybko, bo potem jest tylko jeszcze większy stres, że coś jest nie tak.Witajgratulacje
Jak pójdziesz w 5/6 tygodniu to podejrzewam, że tydzień później będziesz się zapisywać jeszcze raz, żeby usłyszeć serduszko [emoji3590] Wcześniej pewnie niewiele zobaczysz i będzie niedosyt. Jak pójdziesz na nfz to Ci pogratulują i odeślą, przy dobrych wiatrach dostaniesz skierowanie na badania.Jak idziesz prywatnie to jakby nie było płacisz 2x za wizytę.
Ja pójdę koło 7/8 tygodnia.
Chyba że te okropne zawroty głowy się utrzymają to pójdę po skierowanie na badania kontrolne, żeby skontrolować czy wszystko ok![]()
Ja zwrotów nie mam, ale ostatnio kilka dni coś mnie głowa boliTak potwierdzam nie ma co iść szybko, bo potem jest tylko jeszcze większy stres, że coś jest nie tak.
A jakie masz ciśnienie?
Teraz to pewnie przez tą pogodę tak będzie.Ja zwrotów nie mam, ale ostatnio kilka dni coś mnie głowa boli
Hej, u mnie 6t. Wizyta wyznaczona na 19.03 a mdłości, ból głowy i senność nie do opanowania. W piątek się zaczęło, a już mam dość. Cały weekend przespałam, a teraz będę się męczyć w pracy.
Co Wam pomaga przy miłościach? Mi dokuczają przez cały dzień. Mam już 3 latka i w poprzedniej ciąży było to samo![]()
Możliwe, tyle że u mnie wg kalkulatora i apki 5/6 tydzień jestTeraz to pewnie przez tą pogodę tak będzie.
Oznaki ciąży są różne. Oby to tylko nie zapowiadało migreny.Możliwe, tyle że u mnie wg kalkulatora i apki 5/6 tydzień jest
Raczej nie, wczoraj godzinny spacer pomógłOznaki ciąży są różne. Oby to tylko nie zapowiadało migreny.
No to super. Pij dużo wody i świeże powietrze...Raczej nie, wczoraj godzinny spacer pomógł