Zgaga, zgaga w żadnej ciąży nie miałam a w tej kazdego dnia od samego początku...
To może jednak dziewczynka tym razem?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgaga, zgaga w żadnej ciąży nie miałam a w tej kazdego dnia od samego początku...
@kociara :) dopisałam Cię na jutroWięc pierwsza idzie @Dżasta :) później Ty @Karolla123 , następnie @Moncia89 @LadyAs @kejti1989 @gigi12 i na koniec @Ccamillac i Ja @angles @kociara :)no to już troszkę Nas jest Babki
![]()
To u mnie podobnie. Czuje się okropnie, muszę coś jeść, a nie mogę patrzeć na jedzenie. Jak nie zjem to zawroty głowy i tak w kółko.
A ja wrecz przeciwnie - jem caly czasNo to u mnie tak samo.
Cześć dziewczyny,
Chciałam się z Wami przywitać. Mam już dwóch synków. W listopadzie straciłam ciążę, skończyło się niestety zabiegiem w szpitalu. Po 3 miesiącach postanowiliśmy spróbować ostatni raz, i akurat się udało, a tu niestety teraz strach przed koronawirusem. Póki co z ciąży jeszcze się nie cieszę po ostatnich przeżyciach. Wizytę u lekarza mam jutro i już zaczynam się stresować. Po wyliczeniach termin porodu wypadałby ok 9 listopada.
Hej Dziewczynki [emoji4] jestem nowa!!! Termin z OM wychodzi na 16.11.20 do lekarza ide jutro. Liczę na bijące serducho. Jestem mamą dwóch dam 10 i 6 lat z OGROMNYMI problemami. Ale o tym może kiedysteraz liczymy na zdrówko [emoji4] swoją droga bardzo martwi mnie moja wczesna ciaza i ta epidemia. Jak sobie radzicie?
Witam
dołączam do Was, tydzień temu zrobiłam betę i wyszedł 5 tydzień, z objawów to strasznie tkliwe piersi no i oczywiście brak miesiączki. Teraz doszedł ból podbrzusza i pleców, a generalnie gdybym nie zrobiła badania to pewnie bym nie wierzyła, że jestem w ciąży. Jutro wizyta u gina na 17.00, jestem ciekawa czy będzie coś widać i czy wszystko dobrze, oby!
Witamy [emoji8] i oczywiście ogromne gratulacje [emoji173]Witam, dolaczma do listopadowych mamObecnie mieszkam w Belgii. To moja pierwsza ciaza, dluuuugo wyczekiwana, wiec jak na razie na chlodno jeszcze do wszystkiego podchodze. Pierwsza wizyta lekarska bedzie u mnie w czwartek, 26 marca.