Ccamillac
Fanka BB :)
@Karolla123 to teraz czekamy na wieści od Ciebie [emoji8]
Dzwonili do mnie z recepcji przeprowadzić krótki wywiad

Przełożyli wizytę z 20:00 na 18:00 także dla mnie lepiej [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Karolla123 to teraz czekamy na wieści od Ciebie [emoji8]
Dziękuję [emoji3590] trzymam kciuki za Twoja wizytę teraz, żebyś zobaczyła swojego dzidziusia [emoji8]Gratulacje! Tez liczę dziś ze w końcu zobaczę co tam siedzi w środku
No i elegancko to czekamy zaraz po 18 na wieściDzwonili do mnie z recepcji przeprowadzić krótki wywiadwiadomo na jaki temat.
Super, im szybciej tym lepiej [emoji3]Dzwonili do mnie z recepcji przeprowadzić krótki wywiad [emoji2360] wiadomo na jaki temat.
Wisienka najlepsza [emoji39][emoji39]No i elegancko to czekamy zaraz po 18 na wieści [emoji846] w takim układzie ja dziś będę ostatnia jak wisienka na torcie [emoji28]
No i elegancko to czekamy zaraz po 18 na wieści [emoji846] w takim układzie ja dziś będę ostatnia jak wisienka na torcie [emoji28]
Pięknie! Gratuluję!Witam się po wizycie [emoji3]
Dzidziuś jest i serduszko też puka, kamień z serca ale tak słabo się dziś czułam rano, że myślałam że zemdleje, tz mnie zawiózł autem bo bylo mi tak słabo i miałam jakieś odruchy wymiotne... Wg usg 7t +0 i dzidziuś jest taki jak trzeba [emoji6]Zobacz załącznik 1095483
Super, gratuluję.Witam się po wizycie [emoji3]
Dzidziuś jest i serduszko też puka, kamień z serca ale tak słabo się dziś czułam rano, że myślałam że zemdleje, tz mnie zawiózł autem bo bylo mi tak słabo i miałam jakieś odruchy wymiotne... Wg usg 7t +0 i dzidziuś jest taki jak trzeba [emoji6]Zobacz załącznik 1095483