Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Taki mam zamiar [emoji1768]@monika1708 trzymam kciuki żeby wszystko rozwijało się prawidłowo [emoji3590] siedź teraz grzecznie w domku korzystaj z wolnego [emoji3590]
Teraz będzie musi być wszystko w porządku. [emoji847][emoji847]Hej, byłam w klinice. Pani dr zobaczyła coś w macicy jakby pęcherzyk ciążowy [emoji33]
L4 na 2 tyg i kontrola.
Teraz to naprawdę jest stres [emoji33]
Mam taką nadzieję, mam ochotę skakać z radości [emoji23][emoji16]Teraz będzie musi być wszystko w porządku. [emoji847][emoji847]
Doskonale cię rozumiem. Skacz kochana masz do tego prawo. [emoji3059]Mam taką nadzieję, mam ochotę skakać z radości [emoji23][emoji16]
Hej, byłam w klinice. Pani dr zobaczyła coś w macicy jakby pęcherzyk ciążowy [emoji33]
L4 na 2 tyg i kontrola.
Hej, byłam w klinice. Pani dr zobaczyła coś w macicy jakby pęcherzyk ciążowy [emoji33]
L4 na 2 tyg i kontrola.
Dziewczyny! Dzisiaj 28 dzień. Owulacje mialam w 17 dc potwierdzona. Badam się codziennie i dzisiaj zauważyłam rano min śluz taki brązowy? Kawa z mlekiem ale dosłownie maluuutko. Później już nic nie było. Nie mam zabarwionego śluzu. Bolą mnie piersi trochę i lekko brzuch. Już bym chciała zatestowac... pewnie jak wrócę po pracy o 16 to nie pokaże mi nic test... tak się boje ze znowu się nie udało...