JadlabymA to moja kolacja o 22, tz oszalał, że mu się zachciało takich rzeczy o tej porze [emoji2356][emoji28]Zobacz załącznik 1098966

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JadlabymA to moja kolacja o 22, tz oszalał, że mu się zachciało takich rzeczy o tej porze [emoji2356][emoji28]Zobacz załącznik 1098966
Bez ciąży wyglądałam jak w 6 miesiącu, więc jakiegoś szoku nie ma![]()
Ohhh jak Ja Cię doskonale rozumiem. Nie na widzę tego składać. Teraz kupiliśmy pralko suszarkę, więc jest lżej bo nie trzeba tego tyle wieszać na sznurek tylko wyciągasz suche. Jest nas4 a będzie 5 to chyba będzie chodziła 24na dobę.
Miałam tak na początku. Ciągnęło aż do pachwiny.A ja z takim pytaniem. Tak 2 czy 3 razy dziennie mam nawet silny ból jajnika jakby.miala któraś tak?
Ja to samo hahaBez ciąży wyglądałam jak w 6 miesiącu, więc jakiegoś szoku nie ma![]()
Ja wychodzę z domu tylko na wizyty i na badaniu krwi byłam. Mąż codziennie bo pracuje.Witam wszystkie nowe mamusie
Ja mialam kolejną słabą noc, nie wiem czemu ale wybudzam sie po kilka razy i nie mogę zasnąć a do tego tam takie rzeczywiste sny czasami dobre czasami źle i przez nie tez sie wybudzam...mysle ze to przez hormony. Co do wirusa to ja sie codziennie boję, poki co siedzimy w domu z dziecmi ale mąż do pracy chodzi więc mam nadzieje ze tego nie przyniesie. U nas straszą ze ten wirus zrobi sie sezonowy i na jesien moze wrócić, tego sie obawiam zeby w listopadzie sie nie pojawil
Wczoraj rozmawialam z ciotką 69lat i ona do mnie mowi ze wirusa sie nie boi bo wirusy zawsze byly a pozatym on atakuje tylko ludzi co wracają z zagranicy, no ręce mi opadly..A wiecie co jest najgorsze, ze mnostwo starszych ludzi tak mysli i go olewa. Kolezanka z Polski mowi ze w jej miescie duzo dziadkow chodzi normalnie po ulicach a mlodzi siedzą w domu, tez macie takie spostrzezenia?