reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

Ja wczoraj miałam takie zawroty głowy, że się zastanawiałam czy na SOR nie jechać. Jak siedziałam na kanapie czy krześle to myslalam, że zaraz z nich spadnę. No coś okropnego. Na szczęście zaczęło się po południu jak mąż był już w domu bo nie wiem jak dałabym sobie wtedy radę z młodym. Wystarczyło, że lekko głowę podniosłam z poduszki i taki helikopter miałam, że naprawdę się bałam co mi się dzieje.
Wierze ci. Ja jakbym byla sama to tez bym od razu w panike wpadla

reklama
Haahaha no ja cie zapamietalam dosc dobrze [emoji1787][emoji1787][emoji1787] a jaka wspaniala znajomosc sie zrodzila [emoji28][emoji28][emoji28]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Mam nadzieję że już taka zostanie i będziemy się dzielić nie przespanymi nocami i [emoji90]naszych dzieci[emoji23][emoji23] A później ząbkowaniem

Pakujemy teraz rzeczy do przeprowadzki. Ja raczej staram sie oszczedzac i nie nosze nic ciezkiego i normalnie tak mi sie slabo zrobilo ze tragedia...ostatnio tak mam ze sie strasznie mecze i mi sie w glowie z niczego zakreci ale teraz to konkretnie zaslablam...chyba jednak nic z dzisiejszego pakowania nie bedzie.
Współczuję, ja niestety też mam zawroty, nawet czasami jak tylko podnoszę głowę z poduszki żeby usiąść. Oby jak najszybciej przeszło 😀

Nie kochana. Spokojnie. Już nie jestem taka nerwowa jak @Piernik98 mnie zapamietała z wątku ciąża po poronieniu [emoji23][emoji23]

Możemy ta tabelkę zrobić dziś. Jesteś chętna za zrobienie i aktualizacje tej tabelki?

Może najpierw niech dziewczyny powiedzą czy chcą już tabelke czy nie:)

Ja caly czas jestem na etapie zabkowania i kup, przepraszam bardzo 😅

Dziewczyny moge se ponarzekac..

Ja na tym samym.etapie z moja piąta pociecha :D

Właśnie znowu dostalam ataku woreczka.. Ja się wykończeń w tej ciazy :( wzięłam nospe I ketonal... zaczyna działać..

reklama
Do góry