Jejku kobieto jesteś niesamowitaNie mogłam wgrać zdj więc dodaje osobno Zobacz załącznik 1107255Zobacz załącznik 1107256
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jejku kobieto jesteś niesamowitaNie mogłam wgrać zdj więc dodaje osobno Zobacz załącznik 1107255Zobacz załącznik 1107256
Dla mnie życie bez zwierząt nie istnieje, pierwszego owczarka niemieckiego dostałam na roczek [emoji16] mój tz nigdy w domu nie miał zwierząt ale jesteśmy że sobą 9 lat i od czasu jak mnie poznał też mówi że jak mógł bez nich żyć [emoji16][emoji16]Jejku kobieto jesteś niesamowitapiękny ten zwierzyniec
Jeśli to Cię pocieszy, to moje mdłości są w zasadzie od rana do wieczoraTaka refleksja z rana. Dolaczylam do Was bo szukałam wsparcia będąc w totalnej rozsypce psychicznej. Czułam się w tej ciąży jak gimazjalistka po dyskotece, niestety tak było, teraz jest mi przykro że tak myślałam nawet. Kontakt z Wami daje więcej niż psychoterapia u specjalisty, dzięki dziewczyny jesteście wielkiegdybyście mogły jeszcze sprawić żeby tak nie mdlilo
![]()
Ja też mdłości z rana od otworzenia oczu :-) aż do popołudnia, wszystkie metody przetestowałam, już niedługo będzie lepiej :-)Taka refleksja z rana. Dolaczylam do Was bo szukałam wsparcia będąc w totalnej rozsypce psychicznej. Czułam się w tej ciąży jak gimazjalistka po dyskotece, niestety tak było, teraz jest mi przykro że tak myślałam nawet. Kontakt z Wami daje więcej niż psychoterapia u specjalisty, dzięki dziewczyny jesteście wielkiegdybyście mogły jeszcze sprawić żeby tak nie mdlilo
![]()
W tym wypadku żadna sobie nie zazdrości bo wszystkie jedziemy na tym samym wózkuJeśli to Cię pocieszy, to moje mdłości są w zasadzie od rana do wieczorapotrafi pociągnąć mnie na wymioty od zwykłego kaszlu
![]()
Który dziś masz tydzień?Dzień dobry.
Do którego tygodnia się robi usg prenatalne do końca 12 czy 13?
Ja dziś mam wizytę o 19. No i tak pisałam że nie mam mdłości A dopadly i mnie
13Dzień dobry.
Do którego tygodnia się robi usg prenatalne do końca 12 czy 13?
Ja dziś mam wizytę o 19. No i tak pisałam że nie mam mdłości A dopadly i mnie