reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady 😉 mam możliwość pójścia jutro na USG bo zwolniło się miejsce, to będzie 6+3, u lekarza byłam 5+1 ale było widać tylko pęcherzyk i zastanawiam się czy jest sens iść jutro? Bardzo chciałabym wiedzieć/widzieć więcej, pewnie jak każda z Was byłabym dużo spokojniejsza... No ale nie chcę iść "na marne", bo nadal będzie za wczesnie... Normalnie wizytę powinnam mieć w poniedziałek, ale kusi mnie ten jutrzejszy termin. Co myślicie?

Ja byłam w 6+3 i był już zarodek i serduszko nawet słyszałam ❤️

Gratulacje dla nowych Grudniowych Mam[emoji3589]

Idę dziewczyny dziś na wizytę o 18.30 (19.30PL czasu). Nie robię sobie jakiś większych nadziei. Byłabym przeszczesliwa jeśli będzie dane mi tu z Wami zostać do grudnia ale jestem nastawiona na inny scenariusz.

Od wczoraj mam tak okropny ból jajnika, że ledwo co funkcjonuje [emoji85] w sob na USG okazało się, że mam tam torbiel, boję się, że to przez niego.

Trzymam mocno kciuki koniecznie daj znać po ! ✊🏻❤️

Gratulacje dla nowych Grudniowych Mam[emoji3589]

Idę dziewczyny dziś na wizytę o 18.30 (19.30PL czasu). Nie robię sobie jakiś większych nadziei. Byłabym przeszczesliwa jeśli będzie dane mi tu z Wami zostać do grudnia ale jestem nastawiona na inny scenariusz.

Od wczoraj mam tak okropny ból jajnika, że ledwo co funkcjonuje [emoji85] w sob na USG okazało się, że mam tam torbiel, boję się, że to przez niego.

Będziemy trzymać kciuki 😊😍

Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady 😉 mam możliwość pójścia jutro na USG bo zwolniło się miejsce, to będzie 6+3, u lekarza byłam 5+1 ale było widać tylko pęcherzyk i zastanawiam się czy jest sens iść jutro? Bardzo chciałabym wiedzieć/widzieć więcej, pewnie jak każda z Was byłabym dużo spokojniejsza... No ale nie chcę iść "na marne", bo nadal będzie za wczesnie... Normalnie wizytę powinnam mieć w poniedziałek, ale kusi mnie ten jutrzejszy termin. Co myślicie?

Ja bym poszła 😊 z synkiem byłam w 6+1tc i było już serduszko nawet 💓

Haha, a myślałam że mi odradzicie i będę musiała ćwiczyć swoją cierpliwość 😀
Ale co do serduszka to niekoniecznie 😊 na to jest jeszcze czas. Fakt moze juz byc ale wcale nie musi wiec absolutnie "nie powinno juz byc". Mozna miec nadzieje ze sie pojawi. Ja ide wlasnie jutro i wiem ze moze go jeszcze nie byc. Ale mam pozytywne nastawienie ze moze akurat juz we mnie bije drugie ❤ 😊

Hej, dziewczyny.
Właśnie odebrałam wyniki badań i mam glukozę 92... Wiecie jakie są obecnie normy w ciąży? Raz widzę, że 90, raz że 92, raz że 95. A ja taki wynik mam odkąd pamietam, zawsze 90-92. Teraz pewnie wyjdzie, ze mam cukrzycę...

reklama
Ale co do serduszka to niekoniecznie 😊 na to jest jeszcze czas. Fakt moze juz byc ale wcale nie musi wiec absolutnie "nie powinno juz byc". Mozna miec nadzieje ze sie pojawi. Ja ide wlasnie jutro i wiem ze moze go jeszcze nie byc. Ale mam pozytywne nastawienie ze moze akurat juz we mnie bije drugie ❤ 😊
Zarezerwowałam jutrzejszą wizytę o 12 i znowu nie mogę się doczekać😀 trzymam kciuki za Twoja wizytę 😉

Do góry