Aneczka16
Fanka BB :)
A gdzie kupujesz to cudo, u mnie wiecznie bakterie w moczu teraz też![]()
Dziękuję, ja nie miałam infekcji chyba z 6 lat zawsze było elegancko, a tu teraz taka niespodzianka mnie spotkała. Napewno zainteresuje się produktem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A gdzie kupujesz to cudo, u mnie wiecznie bakterie w moczu teraz też![]()
Super, gratulacjeJa już po usg, jest okjeszcze czekam na pobranie krwi
Tym razem gin też zabawił się w odgadywanie płci i jego zdaniem na 90% chlopak [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak się fajnie ruszał maluszek [emoji7] pierwszy synek to był śpioch i zawsze na USG odwrócony był pupa i spała tutaj mlodziak brykal [emoji7]
USG zrobil, bo z pomiarów zamiast 11+4 wyszło 12+1
Zobacz załącznik 1109969
Tu jeszcze chodzi o kwestie, które, naprawdę dobre studio tatuażu zrobi Ci go w ciążyBez przesady, takie niebezpieczeństwo to tylko jak tatuazysta używa tych samych igieł. W studiu gdzie jest zachowana higiena nie ma takich niebezpieczeństw, raczej chodziło mi czy że względu na ciążę jest jakieś realnie podwyższone ryzyko?
Mój też takiego miał na prenatalnych ale jak pytałam lekarke o płeć to mówiła że jeszcze nie widać, ostatecznie urodził się synJa już po usg, jest okjeszcze czekam na pobranie krwi
Tym razem gin też zabawił się w odgadywanie płci i jego zdaniem na 90% chlopak [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak się fajnie ruszał maluszek [emoji7] pierwszy synek to był śpioch i zawsze na USG odwrócony był pupa i spała tutaj mlodziak brykal [emoji7]
USG zrobil, bo z pomiarów zamiast 11+4 wyszło 12+1
Zobacz załącznik 1109969
No właśnie teraz patrzę że ok jest w krwi, a w moczu pisze tylko wykryte i nic więcej hmm@CoffeS też kupiłam detektor używkę. Który tc masz? U mnie wczoraj było 11+3 i już miałam się poddać bo nic nie było słychać ale trochę cierpliwości i znalazłam serduszko. Szukaj niziutko, duuużo poniżej linii pępka, jakieś 8 cm.
@Dżasta spróbuj to zmienisz zdanie [emoji4]Sól właśnie podkręca smak pomarańczy. Kroje pomarańcze w plastry i posypuję je szczypta soli, pychota [emoji39]
Któraś pisała (chyba Ewelka) , ze ma erytrocyty w moczu, dużo ich masz? Na wyniku powinno być napisane.
A gdzie to kupujesz? Przez i internetermet tylko,?![]()
Naturalny, delikatny płyn do higieny intymnej - Anyżowa ZIOŁOMYJKA
Kosmetyki do higieny intymnej to niezwykle ważna część wyposażenia każdej kobiety. Przedstawiamy nasz naturalny płyn do higieny intymnej - ziołomyjkę.kosmetykidla.pl
Chciałabym się podzielić z tymi które mają często infekcje intymne. Właściwie zawsze miałam bakterie w moczu, częste infekcje, po różnych zelach nawet jakichś fajnych Sylveco coś tam było nie tak, swedzialo mnie itp.
A ten żel to cudo dla mnie, ma fantastyczny skład, jest delikatny, koi, łagodzi super. Używam go od grudnia i od tego czasu nic nie złapałam (a zimą to zawsze był pewnik) i... pierwszy raz nie miałam bakterii w moczu, nicwynik idealny. Poza żelem do hig int nic nie zmieniałam.
Oczywiście tym się raczej nie wyleczycie, ale jako profilaktyka to jak dla odkrycie życia jeśli chodzi o te strefyobczajcie sobie
![]()
Naturalny, delikatny płyn do higieny intymnej - Anyżowa ZIOŁOMYJKA
Kosmetyki do higieny intymnej to niezwykle ważna część wyposażenia każdej kobiety. Przedstawiamy nasz naturalny płyn do higieny intymnej - ziołomyjkę.kosmetykidla.pl
Chciałabym się podzielić z tymi które mają często infekcje intymne. Właściwie zawsze miałam bakterie w moczu, częste infekcje, po różnych zelach nawet jakichś fajnych Sylveco coś tam było nie tak, swedzialo mnie itp.
A ten żel to cudo dla mnie, ma fantastyczny skład, jest delikatny, koi, łagodzi super. Używam go od grudnia i od tego czasu nic nie złapałam (a zimą to zawsze był pewnik) i... pierwszy raz nie miałam bakterii w moczu, nicwynik idealny. Poza żelem do hig int nic nie zmieniałam.
Oczywiście tym się raczej nie wyleczycie, ale jako profilaktyka to jak dla odkrycie życia jeśli chodzi o te strefyobczajcie sobie
Właśnie też jestem ciekawa gdzie kupujesz ten płyn, bo mi nawet w zeszłym roku tabletki dopochwowe nie pomogły za bardzo przy infekcji. Teraz mi moja nowa ginekolog też globulki przepisała bo mnie pipcia swędzi czasami, ale mówiła że clotrimazolem spróbować albo nawet kremem nivea. Z chęcią wypróbuje czegoś nowego może akurat pomoże.A gdzie kupujesz to cudo, u mnie wiecznie bakterie w moczu teraz też![]()
Nie mam pojęcia szczerze mówiąc, bo na zdjęciu usg jakoś krzywo się wydrukowalo :/Super, gratulacjeIle mierzy Twój chłopczyk?
U mnie też wg usg ciąża jest starsza bo małe jest większe i tak się zastanawiam jak to jest, bo raczej niemożliwym jest przynajmniej w moim przypadku, żeby do zapłodnienia doszło 5 dni wcześniej bo wtedy raz że nic nie było, a dwa że miałam jeszcze wtedy @[emoji848]
Albo po prostu będzie to duże dziecko [emoji12]
Ale właśnie chyba clotrimazolum w ciąży nie można? Bo też właśnie mam i boje się używać...Właśnie też jestem ciekawa gdzie kupujesz ten płyn, bo mi nawet w zeszłym roku tabletki dopochwowe nie pomogły za bardzo przy infekcji. Teraz mi moja nowa ginekolog też globulki przepisała bo mnie pipcia swędzi czasami, ale mówiła że clotrimazolem spróbować albo nawet kremem nivea. Z chęcią wypróbuje czegoś nowego może akurat pomoże.