Mrs.Alice
Fanka BB :)
Moja Alicja ma na drugie Aleksandra. Po mojej siostrze, swojej chrzestnejOla, moja imienniczkaOle to fajne dziewczyny hihi
![]()
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja Alicja ma na drugie Aleksandra. Po mojej siostrze, swojej chrzestnejOla, moja imienniczkaOle to fajne dziewczyny hihi
![]()
![]()
Wlasnie ja wczoraj pierwszy raz od dawna zdecydowalam sie na ta kapiel i woda byla 37 stopni...specjalnie mierzylam termometrem i normalnie weszlam i po minucie wyszlam...odkad nie moge sie kapac we wrzatku to kąpiel nie jest wcale przyjemnaZ tymi kąpielami najgorzejCzekam na lato z utęsknieniem, bo teraz to po prostu marznę
Lubiłam się zawsze wyleżeć w wannie, a teraz raz dwa trzy i wyskok
![]()
Nie pamiętam czy na początku zalecane, ale mnie na takie bóle brzucha pomagał magnez.Witajciejak minela Wasza noc? U mnie tragedia poszłam spać o 21 że względu że Moja Córeczka o 5 wstaje ale ta noc była okropna ciągle się wybudzalam przez ból podbrzusza... Raz mocny i tępy raz lekki jak na okres dziewczyny serio martwi mnie to bo boli mnie w dzień w dzień od soboty
Nie pamiętam czy na początku zalecane, ale mnie na takie bóle brzucha pomagał magnez.
Ja biore witaminy z tym skladem (zdj) plus osobno 600mg magnezu, 400mg potasu i dodatkowe żelazoWłaśnie, jak to jest tymi witaminami? Lekarz mi przepisał prenatal uno mówiąc, że jest tam wszystko co potrzebne, ale np. magnezu nie ma, a przedtem brałam regularnie. Co zażywacie?
Biorę wszystkie witaminy razem z magnezem. Te bóle nie są normalneNie pamiętam czy na początku zalecane, ale mnie na takie bóle brzucha pomagał magnez.
Hej, temat może trochę z innej beczki, ale dzisiaj zastanawiałam się, co dalej z moją pracą.Kiedy planujecie zanieść przełożonemu zaświadczenie o ciąży?
Jeżeli ból jest taki, ze wybudza to skonsultowałabym to z lekarzem mimo wszystko.Witajciejak minela Wasza noc? U mnie tragedia poszłam spać o 21 że względu że Moja Córeczka o 5 wstaje ale ta noc była okropna ciągle się wybudzalam przez ból podbrzusza... Raz mocny i tępy raz lekki jak na okres dziewczyny serio martwi mnie to bo boli mnie w dzień w dzień od soboty