Rumiankowa
Fanka BB :)
do drugiego trymestru czekamyA wy dziewczyny kiedy informowałyście lub będziecie informować rodzine/bliskich o ciąży ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do drugiego trymestru czekamyA wy dziewczyny kiedy informowałyście lub będziecie informować rodzine/bliskich o ciąży ?
My też czekamy do 2 trymestru, chociaż nie ukrywam, że mega mnie korci żeby powiedzieć mamie.. Ale wstrzymam się tak jak ustaliliśmydo drugiego trymestru czekamyNa razie to nasza słodka tajemnica
![]()
Mnie tez trochę korci ale studzi moje zamiary fakt, ze jak ja się wygadam to mąż będzie chciał powiedzieć swoim rodzicomMy też czekamy do 2 trymestru, chociaż nie ukrywam, że mega mnie korci żeby powiedzieć mamie.. Ale wstrzymam się tak jak ustaliliśmy)
Ja bym chciała jak najpóźniejA wy dziewczyny kiedy informowałyście lub będziecie informować rodzine/bliskich o ciąży ?
Jakie masz to ciśnienie? Od kiedy mierzysz?Dziewczyny czy któraś z Was borykała sie z wysokim ciśnieniem w wczesnej ciąży?
Przed tą ciąża nie mierzyłam w poprzednich miałam prawidłowe. Na wczorajszej wizycie 150/68 dzisaj pomiar z rana 148/78 o drugi raz 146/85Jakie masz to ciśnienie? Od kiedy mierzysz?
A jak Twoja tarczyca?Przed tą ciąża nie mierzyłam w poprzednich miałam prawidłowe. Na wczorajszej wizycie 150/68 dzisaj pomiar z rana 148/78 o drugi raz 146/85
Duphaston nie wychodzi we krwi wiec progesteron w badaniu nie wyjdzie mi wyzszy a taki jaki mam dlatego podczas brania go nie robi sie badan. On dziala ale we krwi nie wyjdzieA robiłaś teraz progesteron ? Wzrósł ?
U mnie wszyscy wiedza. Bardzo mnie kazdy wspiera. Jestem po wczesnym poronieniu i dostalam wtedy baaardzo duzo wsparcia dlatego nie wahalam sie ani chwili i od razu powiedzielismy. Kazdy sie o mnie troszczy itp zwlaszcza ze musze duzo lezec itp...nikt nie ma mnie za lenia a wiedza ze to dla mojego dobraA wy dziewczyny kiedy informowałyście lub będziecie informować rodzine/bliskich o ciąży ?