Ata_1995
Aktywna w BB
Mam tak samoJak toja płaska jak decha
chce zeby juz widac bylo
10 tydzien rozpoczety a tu jak plasko bylo tak plasko jest na brzuchu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam tak samoJak toja płaska jak decha
chce zeby juz widac bylo
No ja wlasnie schudlam ale tylko 2 kg. Chce wkoncu brzuszek ujrzec a chyba sobie poczekamMam tak samomąż nawet twierdzi że schudłam.
Spokojnie, przynajmniej będzie Ci lżejJak toja płaska jak decha
chce zeby juz widac bylo
Lubin [emoji6]
Już się powoli uspokajam [emoji6]
Ja też, ja też! Tylko ja Kotlina Kłodzka czyli w górach pod sama czeska granicą![]()
Mi waga gdzieś tak samo poleciała. Ale mam nadziejej że mdłości i wymioty powoli miną a waga pójdzie do góry a wraz z nią pojawi się brzuszekNo ja wlasnie schudlam ale tylko 2 kg. Chce wkoncu brzuszek ujrzec a chyba sobie poczekam![]()
Ale cudowny widok [emoji7][emoji7] gratuluję pięknego zdjęcia i udanej wizyty [emoji846]
Pytasz jak brzuszek. No u mnie już od jakis dwóch tygodni brzuszek typowo ciazowy i spory jak na ten czas. To jest foto z piątku.
Miałam iść na wizytę w czwartek, ale musiałam przyspieszyć i przełożyłam na dziś. Zgodnie z USG 9+1tc, bejbi ma 2,42cm i serduszko bije jak dzwon [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Kudowa -ZdrojZapraszam, super tereny pod jakiś weekendowy wypad. Polanica-Zdrój, Kudowa-Zdrój, Ladek-Zdroj bardzo lubią turyści.