reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Aduś16 często o Tobie myślę i jest mi cholernie przykro, że tak Was potraktowali... To jest nieludzkie, okropne i nie potrafię sobie wyobrazić tego ile Was to kosztuje zdrowia... Niestety fundusze są ogromne, i to jest w tym wszystkim najgorsze. Kliniki robią co chcą, nikt nie reguluje stawek ani tego jak działają... Ile ludzi się złamało za wcześnie przez trafienie na konowała a nie lekarza... Trzymam za Was kciuki, niezależnie od decyzji którą podejmiecie mam nadzieję, że wasz cud w postaci synka pozwoli Wam to przetrwać i chociaż trochę wyrzucić z głowy traumę po ostatniej stymulacji. Tylko nie próbuj obwiniać siebie, za to że Twoje wielkie serce ma w sobie miłości więcej niż dla jednego dziecka! Wara iść z myślami w tą stronę bo Cię znajdę i wytłumaczę ręcznie lejąc pasem na gołą dupe! To wina lekarza który was prowadził a nie waszych chęci, wieku, zaufania czy ogromu miłości!

reklama
@Aduś16 trochę poczytałam i jestem w szoku jak bardzo klinika spieprzyła tą stymulację. Nie dziwie się, że masz dość... 😔 Trzymaj się kochana, mocno ci kibicowałam w grudniu i szkoda, że wtedy nie wyszło.

Na pewno podjęłaś decyzję dobrą dla was w danym momencie, czuję że jak będziesz miała jak wrócić to wrócisz, jak nie to ułożysz sobie wszystko tak, żeby żyć spokojnie i szczęśliwie. Powodzenia!!! 💕

Już jesteśmy po. Inka urodzila sie o 10h35,ma 49cm i waży 3330g.
Jest idealna [emoji7]
CC bez komplikacji, czujemy się bardzo dobrze i dziękujemy za kciuki [emoji4]
IMG_20200601_130045_401.jpeg

reklama
Do góry