reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Widzę, ze piszecie o wakacjach. Ja calutki luty spędziłam na delegacji w Rosji 😂 zimno, pizgało, pracowalismy cale dnie. Moj ostatni wyjazd 😂 nasz jeden kolega trochę kaszlał to ludzie się go bali, ale to jeszcze był czas, ze wszyscy robiliśmy sobie żarty z koronawirusa. Jak wracaliśmy to na lotnisku w Moskwie nikt nie mial maseczki:)

Dziewczyny pytanie, takiego camemberta w panierce z patelni to mozna wszamać? 😁
Można 😁 ja dziś jem z grilla mniam 😋

Matko dziewczyny ciśnienie 158/96...leb mi pęka kręci mi się w głowie... Jestem sama z Córeczka pomocy co jest grane 😭😭😭
Pogotowie na miejscu nic nie zrobi, tym bardziej u ciężarnej , zaproponują szpital. Dzwon do lekarza rodzinnego , powinien przyjść na wizytę domowa i wypisać leki na zbicie ciśnienia.
proponuje chwile odpocząć, i zmierzyć jeszcze raz na drugim ramieniu.
poza tym spokojnie, to jeszcze nie jest jakieś ogromne nadciśnienie, głowa może bolec, ale nie stresuj się . Odpocznij, zmierz jeszcze raz

No Zika znana juz od kilku lat ale to tylko w ciazy grozne, ogolnie bez ciazy przechodzi sie raczej bezobjawowo cos jak toxoplazmoza. My przerwalismy starania na Zanzibarze dla bezpieczenstwa ale potem hulaj dusza:) No i Zika pojawila sie w Europie poludniowej niestety juz ale w sumie prawdopodobienstwo zlapania tego swinstwa male i nie ma co raczej sie przejmowac, choc moja kolezanka przez Zike i starania odwolala Andaluzje w tamtym roku i bylam troche w szoku bo ja bym jechala. Kazdy ma tam swoje racje:)
A pewnie ze tak dokładnie. To trochę jak z tym koronawirusem :p ale fakt w ciąży pewnie bym nie pojechała w ogóle w tak daleka podróż jednak ponad 10 h w samolocie w ciąży to podziwiam

W ogóle. Pamietacie czy nie nie wiem ale 😂 moja kuzynka ma -40% w sklepie dla dzieci i bedziemy wlasnie zamawiac wozek i dostawke. Wiem ze wczesnie ale zamawiaja z niemiec i idzie to kilka tygodni no a druga sprawa ze rodzice koncem lipca maja mnie odwiedzic i by mi to przywiezli...niestety jakbym chciala zeby przewoznik mi to zabral to sporo zaplace. Takze ja juz kompletuje wyprawke 😂 no ale zapakowane to bedzie czekalo. Jednak jak mysle ze zaplace 40% taniej plus fakt ze w polsce ogolnie jest taniej no to jednak sie zdecydujemy 😊 po za tym odkladamy na mieszkanie wiec takie ceny to naprawde okazja
Pewnie super okazja!! Ja już tez chce jechać obczaić chociaż wózeczki 🥰

Tez planowaliśmy Kubę 😜😁 no ewidentnie w tym roku myśle żeby we wrześniu skoczyć do Grecji byliśmy kilka lat temu i jakoś sentyment został 😜😁
A my się boimy... Już nawet ostatnio myślałam o Chorwacji autem ale... Odpuszczam. Jak uwielbiałam upał i słońce tak nie moge teraz usiedzieć :p pewnie poszwędamy się po PL albo na weekend do Wiednia wyskoczymy. Gdzieś blisko. Odbijemy sobie za rok 😍

A my się boimy... Już nawet ostatnio myślałam o Chorwacji autem ale... Odpuszczam. Jak uwielbiałam upał i słońce tak nie moge teraz usiedzieć :p pewnie poszwędamy się po PL albo na weekend do Wiednia wyskoczymy. Gdzieś blisko. Odbijemy sobie za rok 😍
A za rok już z dzieckiem 😀 nie mogę się doczekać kruszyny 😍😍

reklama
Połż się i spróbuj się uspokoić ja w ostatniej ciąży miałam nadciśnienie ale miałam leki spróbuj dodzwonić sie do swojego lekarza
Leżę Córeczka obok mnie Mąż zaraz będzie... Mój lekarz się o wahaniu mojego ciśnienia aks stwierdziła że to nie jest nadciśnienie ponieważ takiego ciśnienia nie mam cały czas... Biorę już acard ☹️

Do góry