reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2020

Dobra zrobilam dzis ryzykowny krok. Po raz pierwszy wyrwalam sobie wąsik (meszek bardziej) woskiem...specjalnie niby dedykowany do tych okolic. Czekalam na ten dzien bo akurat w razie co nie musze nigdzie wychodzic przez kilka dni😅 ogolnie wrazenia takie...nie bolało...az sie zdziwilam, wyrwalo praktycznie wszystko ale zrobilam tylko po bokach ust tak na sprobowanie bo jak bedzie cos nie tego to bede chodzic z 2 plackami a nie calym czerwonym wąsem 😂 no i tak nie bolalo nic ale sa lekkie zaczerwienienia i czuje takie jakby mrowienie...posmarowalam alantanem mascią...mam nadzieje ze to jednak zejdzie do rana🤣😅😂
Przed depilacja przypudruj sobie pudrem i nie powinno być zaczerwienia

reklama
Zostało mi 7 stron by wyjść na prostą z lekturą forum [emoji2]
Wrzucam mały przerywnik [emoji6]
Zrobiłam te nadprogramowe usg, dzidziol znacznie urósł od ostatniej wizyty (9 dni temu), na prenatalnych miał 12+2 i 57 mm a dzisiaj 82 mm i 14+2 wg usg a wg OM 13+3.
Jestem w szoku ale najważniejsze, że doktor 2 razy mi powiedział, że wszystko jest OK.
FRH 151
Kurczę ale dzieciaczki teraz rosną [emoji846]

reklama
Do góry