reklama
Bardzo możliwe, oby

*Katarina*
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Wy też czekacie z wielką niecierpliwością na wizytę u gina i USG? Ja mam dopiero 9 lipca i myślę że zwariuje do tego czasu... Codziennie się stresuje czy wszystko jest w porządku, nawet sobie co kilka dni powtarzam testy ciążowe
. Oszaleje...

Kaarcia
Ja o dziwo oaza spokojuDziewczyny czy Wy też czekacie z wielką niecierpliwością na wizytę u gina i USG? Ja mam dopiero 9 lipca i myślę że zwariuje do tego czasu... Codziennie się stresuje czy wszystko jest w porządku, nawet sobie co kilka dni powtarzam testy ciążowe. Oszaleje...

I ja... a ze mną jeszcze gorzej bo nie mam już ciążowych, więc robię testy owuDziewczyny czy Wy też czekacie z wielką niecierpliwością na wizytę u gina i USG? Ja mam dopiero 9 lipca i myślę że zwariuje do tego czasu... Codziennie się stresuje czy wszystko jest w porządku, nawet sobie co kilka dni powtarzam testy ciążowe. Oszaleje...

*Katarina*
Mi został jeszcze 1 ciążowyI ja... a ze mną jeszcze gorzej bo nie mam już ciążowych, więc robię testy owu![]()

Czy wam owulacyjne wychodzą pozytywne jak jesteście w ciąży?
I ja... a ze mną jeszcze gorzej bo nie mam już ciążowych, więc robię testy owu [emoji848][emoji55]
Wszystko na to wskazuje

reklama