reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

Dziewczyny a jak długo się już staracie i w jakim wieku jesteście? I czy macie problemy zdrowotne czy po prostu z jakiegoś powodu nie wychodzi? Wierze ze wszystkim z nas będzie dane zostać mamą 🤗

Ja w 1 ciążę zaszlam w 1 cyklu jak chciałam. Teraz jestem 2 miesiące po zabiegu poronionej ciąży i dopiero będziemy startować.

Ja mam 32 lata w tym roku mąż 38

reklama
Dziewczyny a jak długo się już staracie i w jakim wieku jesteście? I czy macie problemy zdrowotne czy po prostu z jakiegoś powodu nie wychodzi? Wierze ze wszystkim z nas będzie dane zostać mamą 🤗
Mam 27lat maz 29 ,syn 6lat druga ciaza rok temu stracona w 9tygodniu i od grudnia staramy się bezowocnie niestety. Mam niedoczynność tarczycy i problem z owu ,biore pierwszy miesiąc clo na stymulację jajek😉 jutro monitoring zobaczymy co ciekawego mi powie🙂 dzis bola mnie okropnie jajniki ledwo zyje

Cała ja. 20 czerwca wziełam ślub. W sumie można by powiedzieć, że starania się zaczeły 21 czerwca. Miesiączka była 8 czerwca. Cykle mam nieregularne. Aplikacja pokazała, że podczas urlopu będzie owulacja. Podziałałam z tym, aczkolwiek kilka dni później dostałam plamienia (moim zdaniem wtedy była owulacja) niestety mąż był w pracy i spróbowaliśmy na sam koniec tego plamienia. Teraz 10.07 mam mieć @, jak nie będzie to w pon/sob zrobię test albo badania, które i tak chce zrobić.

Bardzo bym chciała być mamą. Aczkolwiek, nie chce traktować każdego seksu jak produkcji. Po ślubie zauważyłam, że pękła bariera między nami. Nie mam problemów z orgazmem, nie płaczę też "po" co się często zdarzało. Ale nie wstydze się tego.
Teraz nie mam żadngeo stresu póki co. Mam pracę, końce studia ale dopiero a rok. To dobry czas. Chce go wykorzystać.
Dlaczego płakałaś po ? Trzymam kciuki za szybkie 2kreseczki🤗😊

Ja od 5dc robię testy owu i ciągle negatywne mimo że 34dc dzisiaj[emoji2957] nawet nie wiem czy ja miałam czy nie. 28dc miałam jakieś 3-4 plamki krwi ale na tym się skończyło. Nawet nie wiem co to było.

Ale ci zazdroszczę tych regularnych cykli[emoji854]
Że tak się wtrące.😊 Ja ostatni cykl też robiłam testy owulacyjne,z każdym dniem wychodziły negatywne. Zdziwiło mnie to,ale postanowilam robic testy do okresu. Cykle 35 dniowe. O dziwo w 27dc test wyszedł pozytywny , 28dc także pozytywny. I to taka mocna krecha testowa, że takiej jeszcze nie miałam. Pobieglam po test ciążowy i zobaczylam dwie kreski. Może i u Ciebie tak samo będzie 😊

Że tak się wtrące.[emoji4] Ja ostatni cykl też robiłam testy owulacyjne,z każdym dniem wychodziły negatywne. Zdziwiło mnie to,ale postanowilam robic testy do okresu. Cykle 35 dniowe. O dziwo w 27dc test wyszedł pozytywny , 28dc także pozytywny. I to taka mocna krecha testowa, że takiej jeszcze nie miałam. Pobieglam po test ciążowy i zobaczylam dwie kreski. Może i u Ciebie tak samo będzie [emoji4]
Kochana na to z jednej strony liczę [emoji85] tak bym nie miała nadziei że mogło się udać ale te 3-4 plamki krwi nad ranem 28dc dało mi do myślenia dzisiaj 34dc i krew ani zabarwiony śluz już się nie pojawił. Według apki okres powinien być 30dc także mamy już spóźnienie 4 dni. Jeśli okres się nie pojawi mam zamiar robić test o czułości 10 8.07 przed wizytą w klinice. Póki co testy owu dzisiaj również negatywne.

Młoda trzymam mocno kciuki za Ciebie obserwuje Twoje zmagania i mocno Ci kibicuje, być może to właśnie będzie to na co czekałaś tyle czasu:*
Kochana na to z jednej strony liczę [emoji85] tak bym nie miała nadziei że mogło się udać ale te 3-4 plamki krwi nad ranem 28dc dało mi do myślenia dzisiaj 34dc i krew ani zabarwiony śluz już się nie pojawił. Według apki okres powinien być 30dc także mamy już spóźnienie 4 dni. Jeśli okres się nie pojawi mam zamiar robić test o czułości 10 8.07 przed wizytą w klinice. Póki co testy owu dzisiaj również negatywne.

3mam kciuki.
Ja plemienia nie miałam. Ale tydzień przed testem ciążowym, miałam straszny ból podbrzusza. Straszne ciągnięcia macicy , aż siedzieć nie mogłem, chyba w tym czasie zarodek się zagniezdzal. Narazie nie zapeszam, bo rok temu poronilam,.... A teraz się zobaczy 😊
Tobie życzę dwóch kreseczek😁

reklama
Młoda trzymam mocno kciuki za Ciebie obserwuje Twoje zmagania i mocno Ci kibicuje, być może to właśnie będzie to na co czekałaś tyle czasu:*
Dziękuję kochana. Marzy mi się w końcu zdrowa ciąża po 7 latach starań. Nic w domu nie brakuje jak tylko małego człowieka który będzie płakał i nie dawał spać nocą i z czasem plątał się pod nogami[emoji854]

Do góry