Olunia8989
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ma pocieszenie powiem że moja koleżanka z problemami z tarczyca,Powiem Ci ja tez sie boje 3dziecko i jestem po 2 cc...
Nadciśnieniem i bliznami na macicy szczęśliwie urodziła niedawno po raz 3 przez cc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny ma pocieszenie powiem że moja koleżanka z problemami z tarczyca,Powiem Ci ja tez sie boje 3dziecko i jestem po 2 cc...
Trzymam kciuki za wizytyDziewczyny czekam na wizytę jak na jakąś egzekucję. Jedna mam prywatna przed 16 a druga na NFZ po 16 żeby potwierdzić to co usłyszę na prywatnej. Albo się zarodek zatrzymał od czwartkowej wizyty albo rośnie. Doła mam masakrycznego. I ciekawe co z tym moim splaszczonym pęcherzykiem....
Faktycznie trochę tego jest, ale będzie dobrze skoro zaszłaś w ciążę na tabletkach anty to tak ma być, Bóg tak chciał i wszystko dobrze się skonczy! A w poprzednich ciazach nie miałaś tych chorób?
Ja zaleceń nie mam, trochę to kosztuje, ale z drugiej strony zdrowie dziecka nie ma ceny...Ja mam zalecane- myślę czy zrobić ?? Pewnie tak
Ja robię. Nie neguję jeśli ktoś ma inne zdanie. Jego dziecko, jego sprawa.Robicie może badania wolnego DNA płodu? Ja się zafiksowałam i już sama nie wiem, co robić![]()
Sylwia trzymam kciuki. Przytulam wirtualnieDziewczyny czekam na wizytę jak na jakąś egzekucję. Jedna mam prywatna przed 16 a druga na NFZ po 16 żeby potwierdzić to co usłyszę na prywatnej. Albo się zarodek zatrzymał od czwartkowej wizyty albo rośnie. Doła mam masakrycznego. I ciekawe co z tym moim splaszczonym pęcherzykiem....
No to fajnieDziewczyny ma pocieszenie powiem że moja koleżanka z problemami z tarczyca,
Nadciśnieniem i bliznami na macicy szczęśliwie urodziła niedawno po raz 3 przez cc![]()
Mogę polecić też dobrze dobrane staniki. Zupełnie nowa jakość życiaJa robię. Nie neguję jeśli ktoś ma inne zdanie. Jego dziecko, jego sprawa.
Sylwia trzymam kciuki. Przytulam wirtualnie
Żeby używać detektora tętna, to trzeba mieć pojęcie o prawidłowościach ASP. Wartości, brzmienie, odróżnić bicie serduszka od szumów pępowiny, bicia serca matki itp. Przeważnie można się tylko niepotrzebnie zdenerwować.
Zazdroszcze dziewczyny możliwości chodzenia bez stanika. Przy moim rozmiarze, to niewykonalnemimo to warto zainwestować i dobry staik. Przy dobrze dopasowanym odpoczywa kręgosłup, a u ciężarnych i tak jest mega obciążony. Też nie wierzyłam w takie bajery, dopóki nie przerobiłam tego na sobie.
A z jakiej firmy sa dobre te staniki?Mogę polecić też dobrze dobrane staniki. Zupełnie nowa jakość życia![]()
Jeszcze nie kupowałam w ciąży, ale do tej pory u mnie był Esotiq, Gortex, VanillaA z jakiej firmy sa dobre te staniki?![]()
Ja akurat korzystam z pomocy braffiterki,bo swojego rozmiaru nie znajdę w sieciówkach. Swego czasu Dalia i Alles, teraz odkryłam Panache i zostało moją wielką miłością. Serię alles mama mogę polecić z czystym sumieniemA z jakiej firmy sa dobre te staniki?![]()