Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
chyba najlepiej od 1 dc. ja mierzyłam pod językiemCzy któraś z Was mierzy/mierzyła temperaturę? Gin mi wczoraj zalecił. Zaczęłam dzisiaj i zastanawiam się czy nie lepiej od kolejnego cyklu, skoro dziś już 11 dc. I jeszcze pytanie - gdzie wkładacie termometr?czytałam, ze można w usta i tak tez dziś zrobiłam
Już ząb? [emoji33]O widzisz, a to ten androlog znalazł problem, czy ktoś was pokierowal? Jakbyście byli któregoś razu i mieli trochę czasu i jakbyś miała oczywiście ochotę, to odezwij się! [emoji3590]
Ja to tak wszystko na bieżąco ogarniam, bo dużo zależy od humoru i samopoczucia panienki, zwłaszcza że zaczęłyśmy JUŻ przygodę z ząbkowaniem [emoji85][emoji23]
A poza tym u nas wszystko dobrze, właśnie w niedzielę chrzciliśmy Zuzkę, jakas jakby grzeczniejsza była [emoji23]
Popieram, u nas podobnie [emoji23]
Moja 3210 g i 55 cm i do tej pory zakladam pojedyncze ubranka w rozm 56 [emoji23][emoji85] a w poniedziałek 3 miesiące skonczyla...
Jedne jakieś dostałam portki w rozmoerze dla wczesniakow 44 albo 48 - długo w nich chodziła. Jedne spodenki rozmiar 50 - rosną razem z Zuzką, do dziś je nosimy![]()
Ja mierzyłam od pierwszego dnia po miesiączce i w pochwie. W ustach owszem można ale musisz dziennie tak wkładać termometr tak jak za pierwszym razem i w to samo miejsce inaczej temperatura będzie niemiarodajna. Możesz mierzyć od dzisiaj ale od przyszłego cyklu ( oby go nie było) mierzylabym w pochwie.Czy któraś z Was mierzy/mierzyła temperaturę? Gin mi wczoraj zalecił. Zaczęłam dzisiaj i zastanawiam się czy nie lepiej od kolejnego cyklu, skoro dziś już 11 dc. I jeszcze pytanie - gdzie wkładacie termometr?czytałam, ze można w usta i tak tez dziś zrobiłam
Tak mąż łyka 3 miesiące zaczął od maja 2020. Nie liczę na cud że badania nasienia będą lepsze w połowie sierpnia niż 15.06@nnat. To badania, które zalecił urolog jeszcze przed koronawirusem i dopiero teraz zrobił. Skonsultował z rodzinna wynik, a ona powiedziała, że najlepiej androlog więc zadzwoniłam do jednego i tego samego dnia była już wizyta [emoji6] oczywiście byłam na wolnym to się zajęłam tym bo tak to dalej by czekał na cud jsk to chłop [emoji28]
Chętnie się odezwę [emoji3590] teraz mąż jedzie sam bo ja będę w pracy może przy następnej wizycie [emoji6]
@młoda1994 bierze jakieś witaminy na poprawę nasienia? Trzymam kciuki [emoji8] wyjdziecie na prostą i wszystko uda się naturalnie [emoji8]
Nas pewnie też bedzie czekać badanie nasienia aż się boję [emoji2960]
Dziewczyny polecicie jakieś witaminy na poprawę nasienia? [emoji120]
Ja już nieraz pisałam, ze Profertil jest super. Fakt, ze bardzo drogi, ale działa. Kiedyś któraś z dziewczyn polecała tez EXTRA Sperm (dostępne na Allegro). Skład dosyc podobny do profertilu. Nie wiem w sumie czy działają tak samo, bo po tych tańszych nie sprawdzaliśmy nasienia. Do tego cynk koniecznie. No i mój mąż pije sok pomidorowy z olejem z czarnuszki@nnat. To badania, które zalecił urolog jeszcze przed koronawirusem i dopiero teraz zrobił. Skonsultował z rodzinna wynik, a ona powiedziała, że najlepiej androlog więc zadzwoniłam do jednego i tego samego dnia była już wizytaoczywiście byłam na wolnym to się zajęłam tym bo tak to dalej by czekał na cud jsk to chłop
Chętnie się odezwę ❤ teraz mąż jedzie sam bo ja będę w pracy może przy następnej wizycie
@młoda1994 bierze jakieś witaminy na poprawę nasienia? Trzymam kciukiwyjdziecie na prostą i wszystko uda się naturalnie
Nas pewnie też bedzie czekać badanie nasienia aż się boję
Dziewczyny polecicie jakieś witaminy na poprawę nasienia?![]()
Jeszcze nie wyszedł ale już problem ząbkowania, smarowania dziąsełek, leków przeciwbólowych mamy na tapecieWow, szybko. 3 miesiące i już wyszedł jakoś ząb???
najlepiej cały cykl monitorować ale możesz śmiało zacząć teraz żeby sobie nawyk wyrobić i poobserwować.Czy któraś z Was mierzy/mierzyła temperaturę? Gin mi wczoraj zalecił. Zaczęłam dzisiaj i zastanawiam się czy nie lepiej od kolejnego cyklu, skoro dziś już 11 dc. I jeszcze pytanie - gdzie wkładacie termometr?czytałam, ze można w usta i tak tez dziś zrobiłam
Jeszcze nie na wierzchu, ale niemal wszystkie objawy ząbkowania mamy, sądzę ze może to być chwilą moment. Jak pisałam wcześniej ja w wieku 3 miesiącu miałam już 2 zęby. Za to siostra męża - 6 tygodni i zaczął wychodzić pierwszy ząb.Już ząb? [emoji33]
Łucja w sobotę skończyła 8mscy i dalej bezzębna [emoji23]
No to super@nnat. To badania, które zalecił urolog jeszcze przed koronawirusem i dopiero teraz zrobił. Skonsultował z rodzinna wynik, a ona powiedziała, że najlepiej androlog więc zadzwoniłam do jednego i tego samego dnia była już wizytaoczywiście byłam na wolnym to się zajęłam tym bo tak to dalej by czekał na cud jsk to chłop
![]()
Chętnie się odezwęteraz mąż jedzie sam bo ja będę w pracy może przy następnej wizycie
@młoda1994 bierze jakieś witaminy na poprawę nasienia? Trzymam kciukiwyjdziecie na prostą i wszystko uda się naturalnie
![]()
Nas pewnie też bedzie czekać badanie nasienia aż się boję![]()
Dziewczyny polecicie jakieś witaminy na poprawę nasienia?![]()
Ja mam sporo na 56 na początek, zobaczymy czy się przydadzą ale ja raczej nie nastawiam się na wielkie dzieckoDziewczyny na jaki rozmiar kupować ubranka do wyprawki? 62 czy jednka mniejsze?