M_P_90
Fanka BB :)
A za tydzień może już serduszko będzie biłoWedług @ 5 tydz +6 dni było widać ale słabo dlatego wizyta za tydzień

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A za tydzień może już serduszko będzie biłoWedług @ 5 tydz +6 dni było widać ale słabo dlatego wizyta za tydzień
Zrób jutro rano, trzymam kciukiRano biel teraz delikatna kreseczka? Mam jakieś dobre przeczucia...
31Zrób jutro rano, trzymam kciukiktóry to DC?
No to czekamy na jutrzejszy
SuperA za tydzień może już serduszko będzie biło❤❤❤ u mnie 4tc i był zarys albo pęcherzyka żôłtkowego albo zarodka, gin nie mogła stwierdzić, bo jeszcze za malutkie
i kolejna wizyta 11 sierpnia
![]()
Fajnie by było usłyszeć ❤ i chciała bymA za tydzień może już serduszko będzie biło❤❤❤ u mnie 4tc i był zarys albo pęcherzyka żôłtkowego albo zarodka, gin nie mogła stwierdzić, bo jeszcze za malutkie
i kolejna wizyta 11 sierpnia
![]()
Też mam 11 dni do @ aktualnie 17 dcJa mam 11 dni do okresu. Wiesiołka brałam do owulacji a teraz odstawiłam . Co ma być to będzie![]()