Też tak mówiłam. Niestety takue słowa padają ale człowiek się reflektuje i mu głupio. Trzymajcie dziewczynki za mnie kciuki jutro powrót do pracy po 2 latach babybooomu.
Trzymamy kciuki, się nie przepracowywuj jutro

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak mówiłam. Niestety takue słowa padają ale człowiek się reflektuje i mu głupio. Trzymajcie dziewczynki za mnie kciuki jutro powrót do pracy po 2 latach babybooomu.
O kuwa.....sory ale mój nawet nie piśnie na temat bałaganu.... zwłaszcza przy dzieciach. Jak chce to sam sprząta a nawet gotuje rosołek dla swojej córuni. Zawsze powtarzam jak rzucę pracę to mogę być kurą.domową a tak to powinien jeszcze mi dopłacać że dzieci przypilnowanie i obiad czasami podany.
Mi ostatnio powiedzieli lepiej pisać wszystko...Na tarczycę nic nie biore. W poprzednim cyklu brałam anty tylko.
Nie usprawiedliwiam Twojego męża ani trochę ale ja w takich nerwach i rozpaczy po nieudanej inseminacji zobaczyłam mojego męża jak pali papierosa to wykrzyczałem ze to przez niego nie mamy dzieci i miał poprawić nasienie a pali po kryjomu i ze pójdę na dyskotekę i będę się puszczać żeby tylko zajść w ciąże z kimkolwiek ... bardzo tego żałowałam oj baaaaaardzo.
Twój mąż na pewno nie myśli tak jak powiedział
Wiem i właśnie chyba zaczynam się stresowaćjuz chyba z milion razy płakałam
(chyba mam w sobie jeszxze za dużo hormonów
) wcześniej się tak nie bałam, nie stresowałam... Gdy byłam przed punkcja i myślałam że będzie świeży transfer
Teraz to emocje sięgają zenitu
Boże dlaczego musimy tyle przejść w życiu aby móc przytulić swoje maleństwo
![]()
@Mirka30, Ty się Małżem nic nie przejmuj.
Jak Chłop musi, niech sobie pogada.
Jak się uspokoi to Mu powiedz, że kobiet w ciąży się nie denerwuje![]()
Moje wyniki również będą jutro rano. Teraz sprawdziłam ale nie ma.. Czekam do jutra. Rano byłam pewna że nic z tego ale dziś cały dzień ból głowy i śpię jak powalona..
Tak tylko jaHehehe jest napisane jak byk-blue a Ty kupilas myslac ze czarny.tylko Ty moglas to zrobic![]()
Mireczko 10 oddechów i uspokój się bo fasolce zaszkodzi. Chłop jak chłop zawsze wkurzyć potrafi a że my w tym trudnym czasie wyglądamy i czujemy się jak beczka hormonów to oni nie rozumieją. Mój ostatnio dostał opierdziel że za mało kanapek bierze do pracy a w domu wpierdala słodycze i co tylko może. Afera na pół wsi o kanapki i mówi do mnie ze jak tak będę stekac to on tego nie wytrzyma i zamieszka w lesie![]()
Mi ostatnio powiedzieli lepiej pisać wszystko...
Ja jej na to kartki mi nie starczy hehe