Alkalalka82
Fanka BB :)
Ja bym obstawiała że tak, ale może ktoś się wypowie jeszcze.Bo ja ogólnie to podczas leczenia brałam tylko wspomniane anty clo luteinę gonal i menopur ale to chyba nie są leki hormonalne? [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym obstawiała że tak, ale może ktoś się wypowie jeszcze.Bo ja ogólnie to podczas leczenia brałam tylko wspomniane anty clo luteinę gonal i menopur ale to chyba nie są leki hormonalne? [emoji848]
To moja pierwsza stymulacja [emoji6] powiem Ci,że nawet się zdziwilam,że mam to amh takie "wysokie" ,juz się bałam,że jakieś pco albo co ..ale lekarz wykluczył, cykle książkowe,owulacja też i nic ... zobaczymy ,mówi że u nas w klinice przy amh 5.5 to już dają pewniaka,że na świeżo nie podadzą ...mówi,że jestem na granicy wiec jest maleńka nadzieja , zobaczymy jak zareaguje ... oczywiście już się naczytalam o hiperce [emoji2356] i mam pełne gacie ale przetrwam to... no i generalnie jak zamrożą zarodki o ile będzie co to też ok tylko zaraz z tyłu głowy mam myśl,że przez ten caly covid znowu będę musiała czekać calą wieczność ..
Kochana, my w tym roku to na urlopik to byśmy co najwyżej mogli na tani kemping pojechać, bo kasy ni ma...@Netiaskitchen, czy Ty na jakiś urlopik jedziesz???
@nieagatka, jak u Ciebie w tej Twojej Hiszpanii z Covid, bo cosik znowu mówią w tv, że pogorszenie???
@Aaaanna u Was wszystko dobrze??? To Obcy czy Obca? Wiesz już?
@Liliana87, gdzie się podziewsz Kobito???
Ciekawe co u naszej @Tasza? W dupi.... Ma nas całkowicie, Zgaga jedna![]()
Niestety coraz bardziej sobie to uświadamiamJeszcze dużo emocji przed Tobą, a hormony nie ułatwiają sprawy niestety, ale przetrwamy, byle to wszystko zaprowadziło nas do celu![]()
Ja mam 5.05 ... oooo to dajesz mi nadziejekupilam beczkę białka haha i mam nadzieje,że mnie ona uratuje [emoji41]
Trzymam kciuki. Ja już wróciłam ale pracuje w domuTeż tak mówiłam. Niestety takue słowa padają ale człowiek się reflektuje i mu głupio. Trzymajcie dziewczynki za mnie kciuki jutro powrót do pracy po 2 latach babybooomu.
Lata pracy kochanaNo widzisz jakiego masz kochanego męża..![]()
Niestety coraz bardziej sobie to uświadamiamdziś pół dnia płacze
(to taka moja taktyka na radzenie sobie ze stresem
) głową mi pęka i po prostu wariuje
mam wrażenie że nie wiem już nic
że nie jestem wcale przygotowana do tego transferu. Z góry chwilami zakładam że nic z tego nie będzie, a chwile później zastanawiam się czy po transferze brac urlop aby kropek ładnie się zagnieździł
Boziu jakie to wszystkie jest ciężkie
![]()
Pytanie brzmi co zrobilas?Jak mój mnie wkurwia, normalnie go rozniosę...Przyszedł z pracy i marudzi.. I powiedział że jestem psychopatka i żałuję że wyszedł za mnie za mąż, że to był ogromny błąd, wyobrażacie sobie to?! Leżę teraz w sypialni i ryczę
Mam ochotę wyjść i stąd nie wrócić
Jak przez niego coś się stanie i nie będzie tej ciąży to przysięgam że odchodze!!![]()
Ja przechodze od "misiaczka" po "ty to zawsze..."A ja właśnie się o nic do niego nie czepiam, a on nie potrafi zrozumieć że mi hormony buszują i łatwo jest mnie wyprowadzić z równowagi.. Nie rozumie tego a prosiłam, bądź cierpliwy że mną i nie drażnij mnie... To nie, uparty jak osioł musi mnie wkurwi..ac.. Ehh.. Sorry ze zaśmiecam forum moimi problemami.. Dziękuję mimo wszystko za wsparcie![]()