reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mireczko 10 oddechów i uspokój się bo fasolce zaszkodzi. Chłop jak chłop zawsze wkurzyć potrafi a że my w tym trudnym czasie wyglądamy i czujemy się jak beczka hormonów to oni nie rozumieją. Mój ostatnio dostał opierdziel że za mało kanapek bierze do pracy a w domu wpierdala słodycze i co tylko może. Afera na pół wsi o kanapki i mówi do mnie ze jak tak będę stekac to on tego nie wytrzyma i zamieszka w lesie😂😂😂
A ktora pamieta jak we Frendsach Reahel byla w ciazy i denerwowalo ja nawet jal Ross oddycha😀😀

Mam nadzieję że nie myśli, ale niestety bardzo mnie tym zranił ☹ Spróbuje się ogarnąć jakoś.. Dziękuje ❤
Na pewno tak nie mysli.Ja swojemu tez jakies 2 tyg.temu powiedzialam ze niech odda nasienie i jyz nie bedzie mi do niczego potrzebny.On w tedy powiedzial zebym uwazala na to co mowie.a jakis tydzuen temu ze zaluje slubu z nim.Glupia bylam ze tak powiedzialam i nie zaluje chwili z nim spedzonych.Tym bardziej jak widze jaki jest opiekunczy czy po punkcji czy teraz jak jestem po transferze i wszystko jest mozliwe.W nerwach czlowiek plecie 3 po 3

A ktora pamieta jak we Frendsach Reahel byla w ciazy i denerwowalo ja nawet jal Ross oddycha😀😀

Ale kochana tutaj akurat nie ja zaczęłam, spokojnie sie staram żyć i nie kłócić bo mam przez goza problem z prolaktyna i wiem że jak się wkurzę to wszystko h... Ujj strzeli.. I pewnie już strzelił i nic we mnie się nie rozwija... 😥

Oooo tak u mnie dokładnie jest tak samo z tym ze my jeszcze dzieci nie mamy ale ja wcześniej ciężko pracowałam prowadząc swoją firmę i zawsze powtarzałam : jeśli nie będę pracować to będę miała obowiązki domowe a dopóki oboje pracujemy to wszystko robimy razem. I tankują jest od lat ❤
Tak trzeba od razu. Choć w pierwszym roku naszego małżeństwa gotowałam i sprzątałam fest. Nigdy nie zapomnę jak usmazylam pierwszy raz naleśniki, wyszły porwane na kawałki. Mąż powiedział "że to nawet dla psa się nie nadaje"ale byłam obrażona .....do dziś pamiętam a minęło 20 lat😱

reklama
Nie, poprostu przesadził z narzekaniem... I mnie wyprowadził z równowagi.. Leniwa jestem powiedział.. Pojutrze idę zapierdalać do pracy i tam będę musiała sprzątać, więc w domu chce teraz wypocząć puki mogę... ☹ Ale nie mogę jak widać...
Moj uwaza ze mam prace marzenie inic w niej nie robie wiec w domu musze-a niech spada😡😡😡

Do góry