reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziękuję, czuje się dobrze. Od czasu do czasu brzuch pobolewa ale dzisiejsza wizyta mnie mocno uspokoiła. Dzisiaj zaczynam urlop, trochę wreszcie uda się odpocząć i więcej pospać.
Gratulacje! [emoji2956]
Miło powitać kolejną kwietniową mamusię [emoji4][emoji254][emoji254][emoji254]
Jak się czujesz?

Dzisiaj u mnie 37 DC. Poszłam trochę wcześnie, ale nie wiedziałam czy mam zażywać duphaston czy nie. W listopadzie 2019 miałam ciążę biochemiczna i strasznie nieregularne cykle. Poszłam dla własnego spokoju wewnętrznego. O ciąży wiem od tamtego poniedziałku, w sumie to nawet gdzieś od 25dc wychodziły blade kreski.
W którym dniu cyklu poszłaś do ginekologa ? [emoji846] bo tak strasznie bym już chciała iść, ale boje się ze za wcześnie będzie [emoji2955]

Moja dzisiejsza beta 😍😍😍❤❤❤

Załączniki

• Screenshot_20200729-232935.png
    Screenshot_20200729-232935.png
    14,8 KB · Wyświetleń: 131
piekna beta 😍. A jak Twoje obawy ciążowe? Wszystko się nasila? Bo u mnie dużo ustało i nie wiem czy lecieć dziś na bete sprawdzić czy wszystko ok 😞
Ja nie mam praktycznie żadnych objajów, czasem boli mnie głowa i po niektórych potrawach mam lekką zgage...no i jedyny objaw, który odczuwam cały czas to ten dziwny posmak w ustach i suchość w gardle, stale chce mi się pić i sikam co godzine 🙈🙈🙈😂😂 od dzisiaj jeszcze zaczynają trochę boleć piersi, ale nie są nabrzmiałe i nie urosły 😝 podobnie miałam w ciąży z synem, długo nie czułam prawie żadnych objawów, a ciąża się pięknie rozwijała 😊😊😊 ❤❤❤ mam nadzieję, że jak ta beta tak pięknie rośnie to już serduszko za tydzień będę mogła zobaczyć 😊😊🤗😁😍

Ja nie mam praktycznie żadnych objajów, czasem boli mnie głowa i po niektórych potrawach mam lekką zgage...no i jedyny objaw, który odczuwam cały czas to ten dziwny posmak w ustach i suchość w gardle, stale chce mi się pić i sikam co godzine 🙈🙈🙈😂😂 od dzisiaj jeszcze zaczynają trochę boleć piersi, ale nie są nabrzmiałe i nie urosły 😝 podobnie miałam w ciąży z synem, długo nie czułam prawie żadnych objawów, a ciąża się pięknie rozwijała 😊😊😊 ❤❤❤ mam nadzieję, że jak ta beta tak pięknie rośnie to już serduszko za tydzień będę mogła zobaczyć 😊😊🤗😁😍
ja właśnie czekam na pobór krwi, bo lekko jestem zaniepokojona. Mam nadzieje, ze nie mam się czym martwić.. wyniki będą po 17 trzymajcie kciuki✊🏻✊🏻✊🏻

reklama
Do góry