reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojeej, dobrze że byłaś silna i Ty i maluszek...
Kurcze masakra jakaś jak oni mogą tak trzymać ludzi w napięciu.. Poprostu koszmar ☹️
Normalna procedura niestety. O zarodkach tez nie mówią wcześniej tylko listem 2 tyg po punkcji. Tylko 3 dni po punkcji powiedzieli ile się zapłodnilo. Niestety więcej człowiek nie wyrwie informacji.

O i przykład Czarnej dowodzi, że warto robić testy. Strach pomyśleć jakby taka pomyłka zdarzyła się na początku. Odstawienie leków i wiadomo.....
No i niby Beta taka pewna, niestety jeśli chodzi o ciąże to nic nie jest 100% pewne. Mogą się mylić i testy i badanie krwi

Na pewno pomylili wyniki... 166 nie chcemy... Chcemy duuuużo więcej...
Nie przejmuj sie i powtórz test... Mi dzisiaj Pani powiedziała, że mam rezerwację pokoju na wakacje od 19 do 25 sierpnia, więc wywaliłam oczy i okazało się, że ktoś inny o tym samym nazwisku... A nie mam aż takiego popularnego... Także głowa do góry...! I też nie ma co ich besztać... przecież to tylko ludzie... błędy się zdarzają... Wiem, że dla nas to koniec świata, ale każdy ma prawo do błędu...

Normalna procedura niestety. O zarodkach tez nie mówią wcześniej tylko listem 2 tyg po punkcji. Tylko 3 dni po punkcji powiedzieli ile się zapłodnilo. Niestety więcej człowiek nie wyrwie informacji.

Nie no u mnie na szczęście to i zarodkach mnie informowali codziennie... Inaczej to bym chyba tam wparowala lub ich wykończyła dzwonieniem... Masakra..

reklama
Ja jeszcze na
Bardzo podobnie. Od kilku dni jestem jak senna ryba. W pracy przyzywam istna męczarnie. Koncentracja spadła mi o 60% 😁 Też mnie mdli jak głodna się robię. Poza tym cieszę się bo to chyba dobry znak. W końcu po tu wszystkie jesteśmy. Żeby móc się tak czuć🤗
Ja jeszcze tydzien na urlopie 😊 a i rycze z takich powodów...chlip mowi ze jest ze mną niewyrobka juz a co będzie potem😉 tez sie ciesze na te objawy to znaczy ze jest ok! Nie mniej jednak to pierwsze usg wiec stresik lekki jest! Ktorego dokladnie masz usg? A jutro dam znaka.

Do góry