Dziewczyny chyba cos zjebali w tym labo bo test pozytywny i nie jest możliwe zeby beta spadla w jeden dzień. Zrobilam test
Kurcze, jaka piękna kreska...
Napewno zjebali coś !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny chyba cos zjebali w tym labo bo test pozytywny i nie jest możliwe zeby beta spadla w jeden dzień. Zrobilam test
Ja mam ochote ich pozabijacKuwa no nie możliwe, chyba bym udusiła jak by rzeczywiście zjeb. Ali...
A masz inne labo niedaleko żeby lecieć?
Normalna procedura niestety. O zarodkach tez nie mówią wcześniej tylko listem 2 tyg po punkcji. Tylko 3 dni po punkcji powiedzieli ile się zapłodnilo. Niestety więcej człowiek nie wyrwie informacji.Ojeej, dobrze że byłaś silna i Ty i maluszek...
Kurcze masakra jakaś jak oni mogą tak trzymać ludzi w napięciu.. Poprostu koszmar![]()
Masakra....O i przykład Czarnej dowodzi, że warto robić testy. Strach pomyśleć jakby taka pomyłka zdarzyła się na początku. Odstawienie leków i wiadomo.....
Też jutro pójdę także dotrzymam Ci towarzystwa![]()
A ty się nie denerwuj w ciąży
Pomyłka na bank![]()
No i niby Beta taka pewna, niestety jeśli chodzi o ciąże to nic nie jest 100% pewne. Mogą się mylić i testy i badanie krwiO i przykład Czarnej dowodzi, że warto robić testy. Strach pomyśleć jakby taka pomyłka zdarzyła się na początku. Odstawienie leków i wiadomo.....
Na pewno pomylili wyniki... 166 nie chcemy... Chcemy duuuużo więcej...Niewiem![]()
Normalna procedura niestety. O zarodkach tez nie mówią wcześniej tylko listem 2 tyg po punkcji. Tylko 3 dni po punkcji powiedzieli ile się zapłodnilo. Niestety więcej człowiek nie wyrwie informacji.
Ja jeszcze tydzien na urlopieBardzo podobnie. Od kilku dni jestem jak senna ryba. W pracy przyzywam istna męczarnie. Koncentracja spadła mi o 60%Też mnie mdli jak głodna się robię. Poza tym cieszę się bo to chyba dobry znak. W końcu po tu wszystkie jesteśmy. Żeby móc się tak czuć
![]()