Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeHej mamusie. Dzis mialam ecografia.. 5+6 l tygodni . Widac bylo tez jak bije serduszko
gratulacje oby więcej takich dobrych wieściHej mamusie. Dzis mialam ecografia.. 5+6 l tygodni . Widac bylo tez jak bije serduszko
Haha przekonamy sie w piątek bo mnie na nic nie ciągnie a chodzą mi po głowie bliźniakiBliźniaki![]()
Aż sprawdzęMi wychodzi ze dziewczynka![]()
warto się po bawić a potem będzie z tego śmiechAż sprawdzę
Gratulacje !! Ja mam nadzieję że jutro też usłyszę serducho [emoji7][emoji7][emoji7]Hej mamusie. Dzis mialam ecografia.. 5+6 l tygodni . Widac bylo tez jak bije serduszko
U mnie też dziewczynka... A co ma do tego mój wiek nie wiemwarto się po bawić a potem będzie z tego śmiech![]()