reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
no ja dzisiaj obudzilam sie z takim powerem, ze od 6 rano nawijalam non-stop mezowi, a to o wakacjach, a to o kwaterach, a to o innych pierdach....az w koncu dostalam opierdziel w aucie, bo nie slyszal piosenki w radio :-D ale potem z kazda godzina energii mi ubywalo i jak wrocilam do domu to sie tak slaniam, oczy mi sie kleja, powinna isc wziac prysznic ale nie chce mi sie tylka podniesc....ledwo w klawisze stukam, a i tak nic innego zrobic mi sie nie chce :-D

boli mnie głowa :angry:
z tym srankiem to u nas jest najgorzej jak Natalka zrobi kupkę nad ranem na śnie lub zaraz jak wstanie:baffled: bo ja zazwyczaj tak po 30minutach zwlekam się z łóżka:zawstydzona/y: jak już córcia zaczyna mocniej domagać się bym wstała:zawstydzona/y: i jak w wchodzę do Natalki pokoju unosi się zapach kupo-paprykarza:szok::szok::szok: przebieram małą i otwieram okno:-D

dalej boli mnie głowa idę spać:baffled:
dobranoc kobitki:-)

Oj Kobitki, kobitki....
Normalnie nie można w spokoju kolacji zjeść i czytać BB bo jakoś nieswojo z tym sraniem :-D:-D:-D
U nas kolejna beznadziejna noc za nami. Ciekawa jaka ta będzie? :baffled:
Zęby atakują moje dziecko na maksa, łzy jak bóbr i wrzask na pół osiedla i ogólnie wszystko źle :no: A jeszcze nawet się nie wyżynają, dopiero dziąsła są napuchnięte :-(

Oj Kobitki, kobitki....
Normalnie nie można w spokoju kolacji zjeść i czytać BB bo jakoś nieswojo z tym sraniem :-D:-D:-D
U nas kolejna beznadziejna noc za nami. Ciekawa jaka ta będzie? :baffled:
Zęby atakują moje dziecko na maksa, łzy jak bóbr i wrzask na pół osiedla i ogólnie wszystko źle :no: A jeszcze nawet się nie wyżynają, dopiero dziąsła są napuchnięte :-(
Fredzik u Nas z ząbkami to samo. Spuchnięte dziąsła na dole i na górze, a zębów nie widać. Wiktoria całe dnie marudzi, chce sie przytulać, całować. Gryzie mnie, widać swędzą ją dziąsła. Gdzie się podziało moje radosne dziecko?

Jestem padnięta.

malaga marsz do łóżka :-) Czy mężowi nie przeszkadza, że jeszcze siedzisz przed kompem?

reklama
Dzień dobry :-).
Ide wczesnie spac, a jak sie juz poloze to wtedy nie moge zasnac :baffled:
Też tak czasem mam.

Jak wychodzę to klaszcze a jak wracam to robi papa;)))
He he, trochę mu sie pomieszało :-D

malaga marsz do łóżka :-) Czy mężowi nie przeszkadza, że jeszcze siedzisz przed kompem?
A Twojemu? :-D:-D:-D

A propos przesilenia wiosennego (uwaga, dużo mięcha ;-)):

> Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem
> odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy:
> - No i ***** gdzie? Pytam was - gdzie jest ta pierdolona wiosna? Co za
> pojebany kraj?! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie
> skowronków?! Gdzie, ***** pytam?!!!!
> - Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to ***** jest?!
> - A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie? Śnieg z nieba sypie jakby ich tam
> w górze pojebało... Niby ponoć wiosna już jest - a łgarstwo i oszustwo
> na każdym kroku, *****...!!!
>
> A ludzie słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie:
> - Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz....

Do góry