Po wizycie! Dobre wieści krwiak się wchłonąłJa tez mam jutro wizytęi tak samo ma być dobrze innej opcji nie przewiduje
Daj znać po
![]()

Jak u Ciebie po wizycie czy jeszcze czekasz?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po wizycie! Dobre wieści krwiak się wchłonąłJa tez mam jutro wizytęi tak samo ma być dobrze innej opcji nie przewiduje
Daj znać po
![]()
Kochana ten sam termin mamyCześć, jestem na forum zupełnie nowaw ciąży też pierwszy raz! Termin 12 marca
szalenie się cieszymy.
Mdłości się skończyły, ale niepokoją mnie bóle podbrzusza, głównie po lewej stronie, też tak macie? Nic poza tym się nie dzieje.
Super! Głównie leżymy i odpoczywamy po ciężkich początkachKochana ten sam termin mamypodobnie mam bóle to normalne bo się rozciąga macica jak bardzo boli to nospa pomoże i poleżeć trzeba wtedy szybciej mija
![]()
A jak wyjdzie to się okażeSuper! Głównie leżymy i odpoczywamy po ciężkich początkachfajnie, że ten sam termin!
Ja trzymam się USG, bo mam PCOS i moje miesiączki to było jak wróżenie z fusówJa tak was czytam, ze macie dosyc małe roznice wieku miedzy dziecmiu mnie syn 7 lat corka 11 lat i sie zastanawiam teraz czy wogole pamietam cokolwiek
dziewczyny crl w 10w2d obliczone orzez usg ile dzieciatko mialo? U mnie 3.50 cm lekarz powiedzial ze sporo urósł czy to dobrze? Nie rosnie zle ale jak rosnie troche wiecej to jak to? I normalnie z OM mialam na usg 9w5d a usg 10w2d ostatnio w 7tc bylo dwa dni roznicy teraz 4 do przodu. Troche czytalam i nie wiem juz sama
@Olka_Monolka witaju mnie termin sie zmienil nie wiem ktorego mam sie trzymac na ta chwile
z OM 18 marzec a z USG 14 marzec pewnie cc mnie czeka wiec 1 marzec moze sie zalapiemy
![]()
Ja tak was czytam, ze macie dosyc małe roznice wieku miedzy dziecmiu mnie syn 7 lat corka 11 lat i sie zastanawiam teraz czy wogole pamietam cokolwiek
dziewczyny crl w 10w2d obliczone orzez usg ile dzieciatko mialo? U mnie 3.50 cm lekarz powiedzial ze sporo urósł czy to dobrze? Nie rosnie zle ale jak rosnie troche wiecej to jak to? I normalnie z OM mialam na usg 9w5d a usg 10w2d ostatnio w 7tc bylo dwa dni roznicy teraz 4 do przodu. Troche czytalam i nie wiem juz sama
@Olka_Monolka witaju mnie termin sie zmienil nie wiem ktorego mam sie trzymac na ta chwile
z OM 18 marzec a z USG 14 marzec pewnie cc mnie czeka wiec 1 marzec moze sie zalapiemy
![]()
U mnie tez superPo wizycie! Dobre wieści krwiak się wchłonąłdzieciak fikołki robił jak nakręcony wszystko w jak najlepszym porządku! Dziś 11t i 1d....Normalnie dziś będę podwójnie świętować mąż mnie zabiera na kolację kazał jakąś kiecę zarzucić więc trzeba się wypindrzyć
niańki załatwione dziś rocznicę 4 ślubu mamy a znamy się już 10lat
także dziewczyny grunt to nastawić się na same dobre wiadomości czarne myśli na bok!
Jak u Ciebie po wizycie czy jeszcze czekasz?![]()
Ja mam termin na 19 marzecCześć, jestem na forum zupełnie nowaw ciąży też pierwszy raz! Termin 12 marca
szalenie się cieszymy.
Mdłości się skończyły, ale niepokoją mnie bóle podbrzusza, głównie po lewej stronie, też tak macie? Nic poza tym się nie dzieje.
Po wizycie! Dobre wieści krwiak się wchłonął [emoji16][emoji16][emoji16] dzieciak fikołki robił jak nakręcony wszystko w jak najlepszym porządku! Dziś 11t i 1d....Normalnie dziś będę podwójnie świętować mąż mnie zabiera na kolację kazał jakąś kiecę zarzucić więc trzeba się wypindrzyć[emoji6] niańki załatwione dziś rocznicę 4 ślubu mamy a znamy się już 10lat [emoji4] także dziewczyny grunt to nastawić się na same dobre wiadomości czarne myśli na bok!
Jak u Ciebie po wizycie czy jeszcze czekasz? [emoji6]