Po wizycie! Dobre wieści krwiak się wchłonąłJa tez mam jutro wizytęi tak samo ma być dobrze innej opcji nie przewiduje
Daj znać po

dzieciak fikołki robił jak nakręcony wszystko w jak najlepszym porządku! Dziś 11t i 1d....Normalnie dziś będę podwójnie świętować mąż mnie zabiera na kolację kazał jakąś kiecę zarzucić więc trzeba się wypindrzyć
 dzieciak fikołki robił jak nakręcony wszystko w jak najlepszym porządku! Dziś 11t i 1d....Normalnie dziś będę podwójnie świętować mąż mnie zabiera na kolację kazał jakąś kiecę zarzucić więc trzeba się wypindrzyć niańki załatwione dziś rocznicę 4 ślubu mamy a znamy się już 10lat
 niańki załatwione dziś rocznicę 4 ślubu mamy a znamy się już 10lat  także dziewczyny grunt to nastawić się na same dobre wiadomości czarne myśli na bok!
 także dziewczyny grunt to nastawić się na same dobre wiadomości czarne myśli na bok! Jak u Ciebie po wizycie czy jeszcze czekasz?

dziewczyny crl w 10w2d obliczone orzez usg ile dzieciatko mialo? U mnie 3.50 cm lekarz powiedzial ze sporo urósł czy to dobrze? Nie rosnie zle ale jak rosnie troche wiecej to jak to? I normalnie z OM mialam na usg 9w5d a usg 10w2d ostatnio w 7tc bylo dwa dni roznicy teraz 4 do przodu. Troche czytalam i nie wiem juz sama
 dziewczyny crl w 10w2d obliczone orzez usg ile dzieciatko mialo? U mnie 3.50 cm lekarz powiedzial ze sporo urósł czy to dobrze? Nie rosnie zle ale jak rosnie troche wiecej to jak to? I normalnie z OM mialam na usg 9w5d a usg 10w2d ostatnio w 7tc bylo dwa dni roznicy teraz 4 do przodu. Troche czytalam i nie wiem juz sama 

Serduszko 164
Serduszko 164