Oleczqa002
Fanka BB :)
Moja przyjaciółka urodziła na początku grudnia 2016, a pod koniec grudnia 2016 była już w 2 ciążyO kurde to jesteś lepsza ode mnie, bo mój ma skończone 10 miesięcy i się tak zastanawiałam, czy nie za szybko ten drugi brzdąc![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja przyjaciółka urodziła na początku grudnia 2016, a pod koniec grudnia 2016 była już w 2 ciążyO kurde to jesteś lepsza ode mnie, bo mój ma skończone 10 miesięcy i się tak zastanawiałam, czy nie za szybko ten drugi brzdąc![]()
Oooo łał ostra jazda [emoji7][emoji7]Moja przyjaciółka urodziła na początku grudnia 2016, a pod koniec grudnia 2016 była już w 2 ciąży [emoji23] i ma dwie super zdrowe córeczki z 9-cio miesięczna różnica wieku [emoji2] można? Można! [emoji2957]
dzień po teście miałam prawie 200, dwa dni później prawie 600, a 6 dni później prawie 15000A jaka mialas bete nappczatku panietasz moze i w którym dniu? Wiesz bardziej sie szykuje na wiecej tygodni niż mam ale wszystko możliwe![]()
O mamo... podziwiam za współżycie w połogu...Moja przyjaciółka urodziła na początku grudnia 2016, a pod koniec grudnia 2016 była już w 2 ciążyi ma dwie super zdrowe córeczki z 9-cio miesięczna różnica wieku
można? Można!
![]()
Ojj chciałabym.. Ale tak myślę i liczę.. Ze jeżeli owulacji miałam 22... To nie było 6tyg jak byłam na usg... Teraz już sama nie wiemJakie płakać?! Nie ma płakania tylko głowa do góry i same pozytywne myśli ! I w kwietniu razem meldujemy się na porodówce![]()
Jaką masz betę ?Ojj chciałabym.. Ale tak myślę i liczę.. Ze jeżeli owulacji miałam 22... To nie było 6tyg jak byłam na usg... Teraz już sama nie wiem![]()
Nie wiem bo na poczatku tylko badałam...Jaką masz betę ?![]()
Też chciałabym wiedzieć.. Bo ja bank nie miałam odrazu owulacji...Nie wiem jak oni to liczą![]()