Invicta
Fanka BB :)
U mnie tez tak było ze w 7 tyg już objawów nie Miałam tylko co jakiś czas bóle w podbrzuszuJa zaczynam mieć większy apetyt i też mam poczucie, że lekarz jej się czuje. Mam nadzieję że tak jak piszesz wszystko jest ok a ustępujące objawy to nie wyznacznik
 chyba faktycznie organizm się przyzwyczaja
 chyba faktycznie organizm się przyzwyczaja 

niańki załatwione dziś rocznicę 4 ślubu mamy a znamy się już 10lat
 niańki załatwione dziś rocznicę 4 ślubu mamy a znamy się już 10lat  także dziewczyny grunt to nastawić się na same dobre wiadomości czarne myśli na bok!
 także dziewczyny grunt to nastawić się na same dobre wiadomości czarne myśli na bok! 

u mnie 11 tc z usg a mdłości jak były tak są
 u mnie 11 tc z usg a mdłości jak były tak są  katastrofa... Nawet w nocy jak ide do lazienki na siusiu 5 razy to za kazdym razem czuje je
 katastrofa... Nawet w nocy jak ide do lazienki na siusiu 5 razy to za kazdym razem czuje je  Mama mi mowi ze tak ze mną miała i ze Oliwia pewnie będzie
 Mama mi mowi ze tak ze mną miała i ze Oliwia pewnie będzie 
 a teraz jak juz ciążę nasze są coraz starsze tak sie uspokoiło. Faktycznie do 10 tc jest wieksze ryzyko, tak jak piszą wszędzie
 a teraz jak juz ciążę nasze są coraz starsze tak sie uspokoiło. Faktycznie do 10 tc jest wieksze ryzyko, tak jak piszą wszędzie  u mnie juz ten tydzien przekroczony, nawet z OM dzis 10 tc sie zaczął. Ja nie połapie sie chyba jak mam liczyc czy z usg czy OM. Tak mi dziwnie bo mozna powiedziec ze przeskoczylam jeden tydzien
 u mnie juz ten tydzien przekroczony, nawet z OM dzis 10 tc sie zaczął. Ja nie połapie sie chyba jak mam liczyc czy z usg czy OM. Tak mi dziwnie bo mozna powiedziec ze przeskoczylam jeden tydzien jezeli sie martwisz to musisz sie udac na usg najwyzej idz do innego. Ja bym wszystko zrobila zeby sie uspokoic
 jezeli sie martwisz to musisz sie udac na usg najwyzej idz do innego. Ja bym wszystko zrobila zeby sie uspokoic