tak, wysypuje mnie głównie na czole i sucha skora ;/Kurcze tak mnie dziś wysypało zwłaszcza pod brodą że jestem w szoku bo bardzo dawno tak nie miałam , a wy dziewczyny macie jakieś zmiany skórne przez ciążę hormony czy raczej nie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, wysypuje mnie głównie na czole i sucha skora ;/Kurcze tak mnie dziś wysypało zwłaszcza pod brodą że jestem w szoku bo bardzo dawno tak nie miałam , a wy dziewczyny macie jakieś zmiany skórne przez ciążę hormony czy raczej nie?
Oo otóż to właśnie szyja i pod brodą jakąś masakra.Tak ...mnie wczorah wywalilo na twarzy i szyi![]()
A który tydz jesteś?Oo otóż to właśnie szyja i pod brodą jakąś masakra.A zmieniając temat bo miałam teraz wizytę 12go i było widać tylko mały bardzo pęcherzyk ciążowy i zapisałam się jutro prywatnie na wizytę bo kurcze następna u mojego gina ma być dopiero 9.09 i myślicie że jutro będzie już coś więcej widać? Kurcze taka mam nadzieję że już może będzie serduszko , albo chociaż żeby zarodek było widać bo to wkoncu już po tym jak mam wynik bety 11748 że chyba coś już będzie widać
No wg poziomu bety HCG wychodzi że 6 tydzieńA który tydz jesteś?
To teraz będzie 7tydz. Więc na pewno już będzie coś widać.No wg poziomu bety HCG wychodzi że 6 tydzień
No właśnie nie 7tydzidn tylko 6 . Dlatego mam nadzieję że będzie już chociaż zarodek a jakby było serduszko to już wogole bym skakała tam z radościTo teraz będzie 7tydz. Więc na pewno już będzie coś widać.
Naprawdę 9tydzW Medicover online mialam.czat z położną. Napisala ze czasem ok 9 tygodnia pojawia się zarodek i mam czekac
Myślę ze na pewnoOo otóż to właśnie szyja i pod brodą jakąś masakra.A zmieniając temat bo miałam teraz wizytę 12go i było widać tylko mały bardzo pęcherzyk ciążowy i zapisałam się jutro prywatnie na wizytę bo kurcze następna u mojego gina ma być dopiero 9.09 i myślicie że jutro będzie już coś więcej widać? Kurcze taka mam nadzieję że już może będzie serduszko , albo chociaż żeby zarodek było widać bo to wkoncu już po tym jak mam wynik bety 11748 że chyba coś już będzie widać
Ja biore po badaniu zawszeDziewczyny potrzebuję porady jutro idę zrobić krzywą cukrową, a biorę na czczo letrox (na tarczycę) kiedy mam wziąć leki? Przed glukozą czy po badaniu?