reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

To na kiedy Ty masz termin? Ja mam niby dzisiaj 8+0, i termin na 02.04 według miesiączki :p

Byłam u ginekologa na nfz, katastrofa, porażka i nie wiem co jeszcze. Nikomu nie polecam takiego lekarza na pierwszą ciążę, dobrze, że to nie jest moja 1 bo bym nic z niej nie wiedziała. :D Ale nie biorę sobie tego do siebie, bo wiedziałam, że pewnie tak będzie ;D Z kropkiem wszystko w porzadku, ale chodzi o samo przyjęcie pacjentki :p
według aplikacji na 1 kwietnia bo mam dłuższe cykle, a według ginekologa na 26.03, zapisałam się tutaj zanim byłam u ginekologa i tak zostałam. Kto wie kiedy się dzidziutek urodzi 🤷🏻‍♀️😁

reklama
To na kiedy Ty masz termin? Ja mam niby dzisiaj 8+0, i termin na 02.04 według miesiączki :p

Byłam u ginekologa na nfz, katastrofa, porażka i nie wiem co jeszcze. Nikomu nie polecam takiego lekarza na pierwszą ciążę, dobrze, że to nie jest moja 1 bo bym nic z niej nie wiedziała. :D Ale nie biorę sobie tego do siebie, bo wiedziałam, że pewnie tak będzie ;D Z kropkiem wszystko w porzadku, ale chodzi o samo przyjęcie pacjentki :p
Ja też mam dziś 8+0 i termin na 02.04 😃

Ja też mam dziś 8+0 i termin na 02.04 😃
A wszystko Ci sie zgadza z usg? Bo mi nie, tydzień temu niby miałam według usg 6+2, a dzisiaj po 8 dniach na innym sprzęcie i u innego lekarza 6+5, ale myślę, że chyba nie mam się czym martwic, bo ciąża to nie matematyka, a skoro serduszko ładnie pikało to chyba źle nie jest ;)

reklama
A wszystko Ci sie zgadza z usg? Bo mi nie, tydzień temu niby miałam według usg 6+2, a dzisiaj po 8 dniach na innym sprzęcie i u innego lekarza 6+5, ale myślę, że chyba nie mam się czym martwic, bo ciąża to nie matematyka, a skoro serduszko ładnie pikało to chyba źle nie jest ;)
Jak byłam na pierwszym usg to mi się idealnie zgadzało z appka - 05.08 miałam 5+5 i lekarz to potwierdził. Zobaczymy co będzie podczas kolejnej wizyty, mam 02.09 ;)

Do góry