Madzia04071990
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testowa kreska też taka miałam.Hej dziewczyny. Napiszcie prosze czy jest jakis przeswit czy to testowa kreska? [emoji85]
Tak tez pomyslalam, ale wolalam sie upewnicTestowa kreska też taka miałam.
A ja tam powiedziałabym ze to kreska widoczna ciążowaTak tez pomyslalam, ale wolalam sie upewnic![]()
Byloby to ogromne zaskoczenieA ja tam powiedziałabym ze to kreska widoczna ciążowajest niebieska tak jak ta kontrolna obok
A ile dni do @ mi 4dni przed okresem wyszedl pozytywny ale ledwo widoczny dosłownie test, a dzis juz 9tydzien ciążyByloby to ogromne zaskoczeniejednak Zaczekam do terminu @ i zobacze co z tego cienia wyjdzie
tyle sie czyta,ze testy wychodza falszywie pozytywne.
Mam nieregularne cykle, wiec ciezko mi napisac kiedy powinna byc dokladnie. Jestem po stracie maluszka calkiem nie dawno, wiec tez moglo sie cos zmienic. Zobacze co to wyjdzieA ile dni do @ mi 4dni przed okresem wyszedl pozytywny ale ledwo widoczny dosłownie test, a dzis juz 9tydzien ciąży![]()
GratulujeOd 10dpo do 14dpo![]()