Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.QUOTE="Dzidziu, post: 19991291, member: 197377"]
Pięknie!!! Graaatki ❤
Jesteś 5 dni do przodu, ale ja prenatalne mam na 11.09, wiec podobnie!!
Niech rosną Maluchy!!!☺
![]()
A ja 7.09 czyli przed wami [emoji846]Ja 9.09 [emoji4]
Mnie też ale dziś to wyjątkowo długo i często te bóleMnie to boli codziennie wiec juz nawet nie zwracam uwagi.
Spoko, ja dziś wtrąbiłam 3 batony bountyKupilam jakis mix do robienia babeczek,mix ciasto i obok jakis krem bananowy.
Boze siedze i jem,wyszlo 15 zajdlam juz 8!maz sie nie zalapie...jak robilam to bralo mnie na mdlosci ale teraz to cudowne i nawet tem krem mi wchodzi
Mnie ciągnie do warzyw a w szczególności do pomidorków malinowych i wszelkiego rodzaju sałatekSpoko, ja dziś wtrąbiłam 3 batony bountyJakoś mi słodkie smaki w tej ciąży najbardziej odpowiadają
![]()
Hahah,Teraz tak mysle to tez bym wciagnela bountySpoko, ja dziś wtrąbiłam 3 batony bountyJakoś mi słodkie smaki w tej ciąży najbardziej odpowiadają
![]()