Monia83.37
Fanka BB :)
Cukier mam 97, a miesiąc temu 88

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi się że jest okCzy może któraś z was wie czy wynik toxoplazmozy jest zły czy dobry?
Tłumaczono mi że jeśliCzy może któraś z was wie czy wynik toxoplazmozy jest zły czy dobry?
DziękiTłumaczono mi że jeśli
Igm jest minus
A Igg plus to znaczy że przeszłaś już kiedyś toksoplazme
Cukier mam 97, a miesiąc temu 88![]()
Spoko ja miałam takie wyniki że jak zobaczyłam to zawał OdrazuDzięki![]()
Z tego co wiem to igg oznacza że już to kiedyś przechodziłas a lgm oznacza że chorujeszCzy może któraś z was wie czy wynik toxoplazmozy jest zły czy dobry?
Dziewczyny, wyniki prenatalnych wyszly dobrze. Niskie ryzyko trisomii. Nie ma śladu w opisie o ciąży na bliźnie czy łożysku wrastającym... Jedynie tylko łożysko na przedniej ścianie nisko. Ale przodujące już nie jest takim problemem. Mam nadzieję, że się przemieści jak ciąża z blizny.
Czy mi się wydaje czy część dziewczyn już nie odzywa się... może przeszły na FB...![]()
Ja czuje sie ok , w 6tygodniu skończyły mi się nudności w sumie ,teraz pojawiają się sporadycznie nad ranem . Wieczorami bola mnie jajniki musze nospe wtedy wziac bo nie mogę spac.Dziewczyny jak samopoczucie w tym tygodniu?Ustępują powoli objawy pierwszego trymestru?
Zdecydowanie lepiej aczkolwiek mlodosci lubią się czasami pokazać ale bardzo rzadko i dalej nie które zapachy odrzucają.Dziewczyny jak samopoczucie w tym tygodniu?Ustępują powoli objawy pierwszego trymestru?