To ja mam bardzo podobnie. Mam bliżej „swój” szpital Państwowy, ale nie chce tu jechać bo pierwsze co pytają o lekarza prowadzącego a do żadnego tu nie chodziłam więc nie chce być sama jeszcze olana, bo nie mam tu swojego lekarza. Kusił mnie ten szpital bo bliżej i porody rodzinne były, teraz znowu go zamknęli tzn nie przyjmują bo na dwóch oddziałach koronawirus, także codziennie coś nowego i nie wiadomo czego się spodziewać. Straszne to jest ....
reklama
Kalaa
Zaangażowana w BB
My jeszcze nie wybraliśmy, nie mozemy się zdecydowaćA jak dajecie na imię swoim pociecha?? Wybraliście już?? U nas będzie Natan
![]()
Agnieszka 30
Fanka BB :)
My też mieliśmy dylematMy jeszcze nie wybraliśmy, nie mozemy się zdecydować![]()

Gunka
A jak sytuacja? Ja byłam wczoraj na wizycie bo zaczęły mi się plamienia okazało się że szyjka się rozwieraMy też mieliśmy dylematAle w końcu trzeba było się zdecydować
Bo teraz to już w każdej chwili mogę zacząć rodzić. Mam nadzieję
![]()

Kalaa
Zaangażowana w BB
U nas ja chce inne a mąż inne więc musimy wybrać trzecieMy też mieliśmy dylematAle w końcu trzeba było się zdecydować
Bo teraz to już w każdej chwili mogę zacząć rodzić. Mam nadzieję
![]()
Agnieszka 30
A miałaś przy tym jakieś bóle? Mnie od jakiegoś czasu boli brzuch w dole tak jak na okres . Albo kuje mnie w pachwinach. Wogole jestem cała obolała boli mnie noga w kroku tak jak by mi na coś uciskał i nie mogę stanąć na nią jak dłużej poleżę albo siedzę. Ja mam wizytę w poniedziałki zobaczymy co mi powie. A Ty który masz tydzień? Masz teraz leżeć??A jak sytuacja? Ja byłam wczoraj na wizycie bo zaczęły mi się plamienia okazało się że szyjka się rozwiera![]()
Agnieszka 30
U nas ja chce inne a mąż inne więc musimy wybrać trzecieja mam termin z USG dopiero na 24.10 to mi się wydaje jeszcze taaaak dlugo
[/QUOT
No to w sumie jeszcze masz trochę czasu żeby wybrać hehe ja mam na 2 października chociaż ostatnio z USG wyszło na 1 więc nie wiem i też już te ostatnie tygodnie mi się dłużą![]()
Gunka
Nie mialam bóli. Może czasem taki skurczowy. Teraz mam 36+5. Nie muszę leżeć bo lekarka mi powiedziała że ciąża jest donoszona i mogę już rodzicA miałaś przy tym jakieś bóle? Mnie od jakiegoś czasu boli brzuch w dole tak jak na okres . Albo kuje mnie w pachwinach. Wogole jestem cała obolała boli mnie noga w kroku tak jak by mi na coś uciskał i nie mogę stanąć na nią jak dłużej poleżę albo siedzę. Ja mam wizytę w poniedziałki zobaczymy co mi powie. A Ty który masz tydzień? Masz teraz leżeć??

Joanna4433
Zaciekawiona BB
34 tydzień i przyczepiło się do mnie wysokie ciśnienie
co prawda takie na granicy 125/90 czasami 115/93 ale zawsze miałam około 105/75... Miał ktoś też coś takiego? Lekarz przepisał mi dopegyt po pół tabletki dwa razy dziennie ale trochę mnie to ciśnienie martwi...

reklama
Agnieszka 30
Nie mialam bóli. Może czasem taki skurczowy. Teraz mam 36+5. Nie muszę leżeć bo lekarka mi powiedziała że ciąża jest donoszona i mogę już rodzickazała mi odstawić magnez i powiedziała że jak dzidziuś chce to może wychodzić. We wtorek ważył 3kg
[/QUOT
Ja mam 36+6 to ja już też mogę rodzic hehe tylko żeby zechciał wyjść. Dzisiaj mam takie kłucia w dole w plecach. No to duży bobasja zobaczę w poniedziałek ile waży
![]()