Oruszka88
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny   u mnie sen konczy sie zawsze okolo 6 bo młody niestety narazie tak wstaje.. I od wczoraj mega mdłości az glowa pobolewa. W tamtej ciąży mialam mdłości może lacznie z 2 tyg i liczę ze tym razem nie będzie to dłużej trwalo. Dobrej niedzieli
 u mnie sen konczy sie zawsze okolo 6 bo młody niestety narazie tak wstaje.. I od wczoraj mega mdłości az glowa pobolewa. W tamtej ciąży mialam mdłości może lacznie z 2 tyg i liczę ze tym razem nie będzie to dłużej trwalo. Dobrej niedzieli

u mnie sen konczy sie zawsze okolo 6 bo młody niestety narazie tak wstaje.. I od wczoraj mega mdłości az glowa pobolewa. W tamtej ciąży mialam mdłości może lacznie z 2 tyg i liczę ze tym razem nie będzie to dłużej trwalo. Dobrej niedzieli

jak wstaje to mam pełno do nadrobienia tyle wiadomości
 jak wstaje to mam pełno do nadrobienia tyle wiadomości  co do sexu to może i bym chciała tylko że mojego nie ma
co do sexu to może i bym chciała tylko że mojego nie ma  

Mój jutro wraca wkoncu do pracy więc wszystko do ładu dojdzie bo mały się niedobry zrobił mam nadzieję że przez zmianę całego dnia..mi mdłości powoli przechodzą najgorzej jest z rana, plus taki ze juz nie wymiotuję.. Macica ciągnie kuje więc jest ok, cycki nabrzmiale
 Mój jutro wraca wkoncu do pracy więc wszystko do ładu dojdzie bo mały się niedobry zrobił mam nadzieję że przez zmianę całego dnia..mi mdłości powoli przechodzą najgorzej jest z rana, plus taki ze juz nie wymiotuję.. Macica ciągnie kuje więc jest ok, cycki nabrzmiale Zaraz lecimy na plac zabaw, więc miłej niedzieli dziewczynki
Zaraz lecimy na plac zabaw, więc miłej niedzieli dziewczynki